Tavsiye, Öneri

ımanulol

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba iyi günler. Yakın zaman içerisinde sistem toplamayı düşünüyorum. Genelde oyun için, ama arada da Twitch yayını yapabileceğim bir sistem düşünüyorum. Kısaca aklımdakileri yazmak gerekirse;

R5 3600 İşlemci
2x8 3200Mhz Bellek
B450 A Pro Max Anakart

Sizden tavsiye almak istediğim konu, ekran kartı. AMDnin GPU konusunda çok sıkıntılı olduğu konusunda şikayetler var. Msi Rx 5600 xt Gaming x veya 2060S arasında kararsızım. Son olarak. Alışveriş yapabileceğim İtopya, İncehesap gibi site öneriniz varsa şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba iyi günler. Yakın zaman içerisinde sistem toplamayı düşünüyorum. Genelde oyun için, ama arada da Twitch yayını yapabileceğim bir sistem düşünüyorum. Kısaca aklımdakileri yazmak gerekirse;

R5 3600 İşlemci
2x8 3200Mhz Bellek
B450 A Pro Max Anakart

Sizden tavsiye almak istediğim konu, ekran kartı. AMDnin GPU konusunda çok sıkıntılı olduğu konusunda şikayetler var. Msi Rx 5600 xt Gaming x veya 2060S arasında kararsızım. Son olarak. Alışveriş yapabileceğim İtopya, İncehesap gibi site öneriniz varsa şimdiden teşekkür ederim.
2060s devamkee

2060s alabilirsin.
Teknobiyotik,itopya,sinerji güvenilirdir.

2060S

R5 3600 İşlemci
2x8 3200Mhz Bellek
B450 A Pro Max Anakart

2060s alabilirsin. Galax markasını öneririm iyi, eski, kaliteli markadır.

Fiyat olarak baktığım da rx 5600 xt gaming x daha avantajlı duruyor. Eğer aralarında performans açısında çok fark yoksa ve AMD olduğu için sıkıntı çıkarmazsa 5600 xt daha mı iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2060s alabilirsin. Galax markasını öneririm iyi, eski, kaliteli markadır.
Teşekkür ederim. Gigabyte düşünüyordum 2060S tarafında

Fiyat olarak baktığım da rx 5600 xt gaming x daha avantajlı duruyor. Eğer aralarında performans açısında çok fark yoksa ve AMD olduğu için sıkıntı çıkarmazsa 5600 xt daha mı iyi olur

Gigabaytenin windforcesi sıkıntılıydı herhalde çok memnun etmemişti alıcıları.

Nvenc.
Dlss.
Rtx.
Nvidia optimizasyonlu oyunların hem daha popüler hem daha fazla olması ve Oc performansı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,951
Üyeler
190,836
Son üye
Atakan Dogan
Geri