Neler Yeni

Tavsiyeleriniz falan derken böyle bi pc topladım

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Aldıysan sistemi geçmiş olsun,bomb has planted.
hayır sistemi kasa hariç incehesaptan toplayacağım merak etmeyin o psu kasayla bir maksat tam fiyatı gormek için ekledim konu başlığı altında listelenmiş psu lar arasindan secicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon konuyu tam okumamışım
Bu sistem ne kadar a gelicek peki ? 6k tutarsa rtx 2060 lı bi sistem alabiliyorsunuz.
mesajimi gormediniz sanirip bu parçaları incehesap gaming gecesinden topliyacagim ortalama 5 k civarına düşer diye düşünüyorum

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Şimdi den hayırlı olsun güzel günler de kullanın

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Kasayı değiştirinin hangi site bu ?
kasa tam fiyatı gormek için vatan kazık bu sistemi incehesap gaming gecesinden toplayacağım

Çok bütçen yok ise 2600 ya da 3500X'i tercih edebilirsiniz, kasa ve PSU olarak daha bilindik markaları tercih edin onun haricinde güzel sistem, 2060 sığarsa daha iyi olur :)
bundan önce seninle önceki konularımda konuşmuştuk dengeli bir pc için 2060 değilde 1660S kullanman daha iyi demiştin bu sistemde tek skinti kasa dediginiz gibi onuda ben eklemdim vatandan almiyacagim incehesap gaming gecesinden toplayacağım psu onerileri var daha oncesinde farklı konularda sormuştum cevaplanmışti

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
kasa tam fiyatı gormek için vatan kazık bu sistemi incehesap gaming gecesinden toplayacağım

bundan önce seninle önceki konularımda konuşmuştuk dengeli bir PC için 2060 değilde 1660S kullanman daha iyi demiştin bu sistemde tek skinti kasa dediginiz gibi onuda ben eklemdim vatandan almiyacagim incehesap gaming gecesinden toplayacağım PSU onerileri var daha oncesinde farklı konularda sormuştum cevaplanmışti
Orantılı bir sistem istiyorsan tabiikide 1660S'li sistem öneririm :D yav ben kime cevap verdiğimi unutuyorum anlayın işte :D PSU önerisi olarak MWE serisine bakabilirsin.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
bende öyle dedim zaten incehesap gaming gecesinden parça parça topliyacagim

Orantılı bir sistem istiyorsan tabiikide 1660S'li sistem öneririm :D yav ben kime cevap verdiğimi unutuyorum anlayın işte :D PSU önerisi olarak MWE serisine bakabilirsin.
😅 bak karar ver rtx mi koyayım 1660S mi bütçem sınırlı bunlari incehesap gaming gecesinden parça parça topliyacagim 5k civarina düşürmem lazim 😂

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
bende öyle dedim zaten incehesap gaming gecesinden parça parça topliyacagim

😅 bak karar ver rtx mi koyayım 1660S mi bütçem sınırlı bunlari incehesap gaming gecesinden parça parça topliyacagim 5k civarina düşürmem lazim 😂
Tamam be 1660S öneririm, o bütçeye sığmasına sığar ama değmez çok şeyden kısarsın :D Özür dilerim kafanı karıştırdığım için.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Tamam be 1660S öneririm, o bütçeye sığmasına sığar ama değmez çok şeyden kısarsın :D Özür dilerim kafanı karıştırdığım için.
😁sorun değil yinede forumda en çok sen yardımcı oluyorsun teşekkürler ,diğerleri aciklama yapmak daha iyisini söylemek yerine sadece kotuleyip dalga geciyorlar sadece bu konudaki mesajlara bakinca bile anlarsin .d ama 2060 diyorsan rami 1x8 nvme yi ssd falan yapabiliriz herhalde demi ? ama fazlamı zorlama olur ?

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
😁sorun değil yinede forumda en çok sen yardımcı oluyorsun teşekkürler ,diğerleri aciklama yapmak daha iyisini söylemek yerine sadece kotuleyip dalga geciyorlar sadece bu konudaki mesajlara bakinca bile anlarsin .d ama 2060 diyorsan rami 1x8 nvme yi ssd falan yapabiliriz herhalde demi ? ama fazlamı zorlama olur ?
Gerek yok bence, 3600 alıp ileride 2070S'e kadar yolun var :)

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Şimdi den hayırlı olsun güzel günler de kullanın
sağolun teşekkür ederim

fiyatı avantajı ama
neden almak istemiyorsunki
incehesap gaming gecesinden dahami avantajli ?

Sana hangi Allahın kulu tavsiye verdi ?

Bu siteden almamak ile başla bu işe 7K ya 3600 ve 1660Super nedir ?
bir kere okusaniz keşke bu listeyi vatandan hazırladım siz gorebilin tek resimde diye parçaları incehesap gaming gecesinden topliyacagimi belirttim ama herkes bu konuda okumadan tepki göstermiş

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1
kanka ekran kartının oraya kadar çok iyidin niye bozdun?
kasa PSU değiştir
bak PSU olarak gamebooster gamepower rampage firizbi gibi isimler gördünmü arkanı dön.
ve kaç
patlarlar C4 ler
cs oynuyomuş gibi düşün sen bunun gibi bir PSU alırsan t sin ve bir ses duyarsın
bomb has been planted
eğer kaliteli bir kasa PSU alırsan ct sin ve ses şöle olur
bomb has been defused
hayırlı olsun sistemin de güzel günlerde kullanman dileğimle
https://www.hepsiburada.com/zalman-...0w-80-plus-bronze-guc-kaynagi-p-HBV00000QN48P bu ürün hakkındaki düşüncelerin nedir

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
bu forumda bununla ilgili bir yazı var iyiden kötüye her türlü alınması alınmaması gereken psu önerileri var bakarsan etkileşimi fazla olduğu için bulursun kolayca

@JATDAV sana son bir sorum var bütçem kısıtlı diyorumya sanirim onuda daha önce sen söylemiştin sen olmayadabilirsin ama emin olmak için soruyorum bu sisteme bütçem kisitli olduğu için r3 3100 öneren biri vardı sence fiyatı düşürmek için öyle bir şey yapsam iyi olurmu ? darboğaz yapmaz demişti ama emin olamadim

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
bu forumda bununla ilgili bir yazı var iyiden kötüye her türlü alınması alınmaması gereken PSU önerileri var bakarsan etkileşimi fazla olduğu için bulursun kolayca

@JATDAV sana son bir sorum var bütçem kısıtlı diyorumya sanirim onuda daha önce sen söylemiştin sen olmayadabilirsin ama emin olmak için soruyorum bu sisteme bütçem kisitli olduğu için r3 3100 öneren biri vardı sence fiyatı düşürmek için öyle bir şey yapsam iyi olurmu ? darboğaz yapmaz demişti ama emin olamadim
3100 1660S'e darboğaz yapmaz ama ben önermiyorum, tekli çekirdekte 2600 ile yarışıyor olsa da çoklu çekirdekte 2600 yargılıyor, fiyat farkına değer en kötü 2. elden bulursunuz :)

Top Bottom