Ben bilmiyorum olay ne?taylan antalyalı olayını herkes biliyordur olayda haklı taraf kim?
olay?taylan antalyalı olayını herkes biliyordur olayda haklı taraf kim?
galatasaraylıyım ama olay ne bilmiyorum ne olmuş ?taylan antalyalı olayını herkes biliyordur olayda haklı taraf kim?
şimdi gs taylan antalyalıyı erzurumdan aldı ama erzuruma bonservis vermedi taylan antalyalıya 4 m tl imza parası vermişler gb ile erzurumspor arasında protokol var eğer taylan satılırsa bunun 1.5mliyon tl si gb nin hakkı bu arad gb (genclerbirligi) ama taylan verdiği için gb ye para gitmedi benim düşüncem tarafsızım ben bu konudaBen bilmiyorum olay ne?
Olay?
Alıntıyı görüntüle
Arkadaş bundan bahsediyor galiba.
olay galiba taylan ve oğulcanın irfan için gol sevincinde kahve sevinci yapması ve bu olaydan sonra irfan için transfer ücretinin artması
şimdi gs taylan antalyalıyı erzurumdan aldı ama erzuruma bonservis vermedi taylan antalyalıya 4 m TL imza parası vermişler gb ile erzurumspor arasında protokol var eğer taylan satılırsa bunun 1.5mliyon TL si gb nin hakkı bu arad gb (genclerbirligi) ama taylan verdiği için gb ye para gitmedi benim düşüncem tarafsızım ben bu konuda
olay?
Alıntıyı görüntüle
galatasaraylıyım ama olay ne bilmiyorum ne olmuş ?
Alıntıyı görüntüle
Tuhaf.Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi: