Mertmax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 8,105
karışık bir olay galatasaraylı olarak taylanın ceza alması lazım bence.Alıntıyı görüntüle
Arkadaş bundan bahsediyor galiba.
karışık bir olay galatasaraylı olarak taylanın ceza alması lazım bence.Alıntıyı görüntüle
Arkadaş bundan bahsediyor galiba.
Antalya da yaşıyorum bende bilmiyorum neymiş la![]()
şimdi gs taylan antalyalıyı erzurumdan aldı ama erzuruma bonservis vermedi taylan antalyalıya 4 m TL imza parası vermişler gb ile erzurumspor arasında protokol var eğer taylan satılırsa bunun 1.5mliyon TL si gb nin hakkı bu arad gb (genclerbirligi) ama taylan verdiği için gb ye para gitmedi benim düşüncem tarafsızım ben bu konuda
ben bu konuda keinlikle kimseyi suçlamıyorum sadee kimin haklıolduğunu sordumŞimdi okudum gençlerbirliği olayını diyorsanız boşuna ağlayıp kudurmayın.
Galatasaray bonservissiz aldı oyuncuyu oyuncu kendisi verdi erzuruma parayı.
Zamanında gençlerbirliğine transfer oldugu takım yöneticisi de gençlerbirliğinden para alacaktı o zamanda... O adam da yazdı bu durumun gereksiz vs oldugunu.
Kimse aglamasın türk futbolu için fenerbahceye kasımpasa oyuncu vermedi mi hediye eder gibi?
Alttan verilen parayı kimse konusmuyorsa BOŞUNA TAYLAN İÇİN AĞLAMAYIN.
ama arkalarında prtokol varGalatasaray Taylana imza parasını vermiş, gerisi Kulübü bağlamaz, Gençlerbirliğide güzel bir hava almış oldu.
Bende sana laf etmedim merak etmeben bu konuda keinlikle kimseyi suçlamıyorum sadee kimin haklıolduğunu sordum
Haklı taraf yok mağdur olan var o da gençlerbirliği Parayı erzurum istese verebilir bu olayı erzurum istemis büyük ihtimal yoksa galatasaryın öyle yada böyle kasasından 4 milyon tl çıkıyor.ben bu konuda keinlikle kimseyi suçlamıyorum sadee kimin haklıolduğunu sordum
Taylana ceza verilemez demedim, kulübü bağlamaz dedim.ben bu konuda keinlikle kimseyi suçlamıyorum sadee kimin haklıolduğunu sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama arkalarında prtokol var
Bas bas paraları leylayaaa...Böyle şeyleri ali daha iyi bilir. Bi onu arayıp sorun sever el altından para aklamasını
Aynen aynen basın paraları 0 başarı 0 şampiyonluk VİZYONSUZLARBas bas paraları leylayaaa...Alıntıyı görüntüle
Şaka amaçlı dedim dostum yanlış anlama, GS başkanı demişti bu sözü.Aynen aynen basın paraları 0 başarı 0 şampiyonluk VİZYONSUZLAR
Eee başarıyı şampiyonluğa direk bağlaman pek iyi değil bir Galatasaraylı olarak mesutun gelmesini çok istedim lige seviye arttırır o adam potansiyelinin 1/10 ile oynasa lig seviye atlar.Aynen aynen basın paraları 0 başarı 0 şampiyonluk VİZYONSUZLAR
kanka 10/1 normalde oynadığının 10 katı demek.Eee başarıyı şampiyonluğa direk bağlaman pek iyi değil bir Galatasaraylı olarak mesutun gelmesini çok istedim lige seviye arttırır o adam potansiyelinin 10/1 ile oynasa lig seviye atlar.
Ama fenerin orta saha rotasyonunu çok merak ediyorum