Neler Yeni

Tayland'dan PC toplarsam TÜRKIYE DE calisir mi?

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Arda Akel
Mantikli mi? 1 Tayland Baht'i 1 TL'ye yakin, ben de (hani karttan alirsam kur farki yine olur da o da global bir durum) oradan toplamayi dusunuyorum.

Misal, R9 9900X ve 4070 SUPER sistem almayi dusunuyordum. Tum sistem TURKIYE DE (daha acik konusmam gerekirse Game Garage'dan) 50-60 bine cikarken, Tayland'dan teker teker topladigimda 40-45 bine denk geliyor ama, asil soru su: FARKA DEGER MI VE YURT DISINDAKI SISTEM PARCALARINI YINE TURKIYE DE WIN10 (FREEDOS OLARAK BOOT'LAYIP ONCELIKLE) KURUP KULLANABILIR MIYIM?

Bilgisi olan varsa (illa tayland degil, genel yurt disi) aydinlatabilir mi? Ve evet, kutusundan cikarip valize, korunsun diye kiyafetlerin arasina duzgunce koymayi dusunuyorum tum parcalari.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,720
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
hiç gerek yok bence. garantisiz sistem almış olursun .
Mesaj otomatik birleştirildi:

tr den alsan en az 2 yıl garantili olur

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Arda Akel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç gerek yok bence. garantisiz sistem almış olursun .
Mesaj otomatik birleştirildi:

tr den alsan en az 2 yıl garantili olur
Yahu "baslarim" garantisine. Kendime bir tane, malum kisiye de 2 tane almis olmaktansa garantiden vazgecerim daha iyi.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Mantikli mi? 1 Tayland Baht'i 1 TL'ye yakin, ben de (hani karttan alirsam kur farki yine olur da o da global bir durum) oradan toplamayi dusunuyorum.

Misal, R9 9900X ve 4070 SUPER sistem almayi dusunuyordum. Tum sistem TURKIYE DE (daha acik konusmam gerekirse Game Garage'dan) 50-60 bine cikarken, Tayland'dan teker teker topladigimda 40-45 bine denk geliyor ama, asil soru su: FARKA DEGER MI VE YURT DISINDAKI SISTEM PARCALARINI YINE TURKIYE DE WIN10 (FREEDOS OLARAK BOOT'LAYIP ONCELIKLE) KURUP KULLANABILIR MIYIM?

Bilgisi olan varsa (illa tayland degil, genel yurt disi) aydinlatabilir mi? Ve evet, kutusundan cikarip valize, korunsun diye kiyafetlerin arasina duzgunce koymayi dusunuyorum tum parcalari.
Çalışır. Sorunsuz kullanırsın.

bedrano

80+
kasada simkart mı var dostum neden çalışmasın :D

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Rauf Emir
Power supply ordan almanı önermiyorum onun dışında diğerleri çalışır. Edit: yukardaki arkadaş biliyormuş alabilirsin

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan SAYİT
Çalışır ama Tayca konuşur seninle.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,430
İsim
Arda doğan

Uğraşmana değmez o farka sadece garantisi bile yeter ürünlerin bide biraz hasret çeker ama alışır Türkiyeme Zaten Mülteci Olarak Bi Bilgisayar Gelmemişti Oda Geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,203
Üyeler
166,711
Son üye
ahmetumutkarakas16
Top Bottom