Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben hızla konuya gireyim. Şöyle ki, 2022'de arkadaşlarla halı saha yaparken arkadaşım şaka olsun diye ben koşarken ayağıma çelme taktı ve başka bir arkadaşım tutayım derken vücudum yay gibi bel bölgem içeri doğru gitti ve sonrasında belimde çok ciddi ağrılar başladı. Bel bölgemin sağında başladı, doktora gidip röntgen ve MR çektirdim, tertemiz çıktı. Ancak ben oturamıyorum, yatamıyorum, dik duramıyorum derken doktor doktor gezdim, sonuçsuz kaldı. Bir süre sonra bir şekilde ağrılarım azaldı baya ama şu an eğimli yürüyüşlerde hâlâ çok ağrıyor aynı bölgede. Buna sonuç bulamazken bir durum daha yaşadım. Şöyle ki, 2023 senesinde taekwondo ile uğraşırken bir hareket sırasında havaya sıçrayıp yere sağ ayak bileğimin üstüne ters bir şekilde bastım ve kırılma sesi gibi bir ses geldi, başım döndü, gözüm karardı. Sonrasında üstüne basamadım, bileğim şişti. Doktora gittim, röntgen çektirdim, polikliniğe gittim, MR çektirdim ve yine temiz çıktığını söylediler. 5 farklı ilçenin 5 farklı doktoruna çıktım, bir tanesi hariç hiçbiri muayene bile etmedi, geçiştirdi. Ancak muayene eden doktor ismini tam bilmediğim (fibroz galiba), 3 tane bağın da yırtık olduğunu, ameliyata gerek olduğunu söyledi ve topuğumun 3 cm kaydığını, bu yüzden sürekli ödem yaptığını belirtti. Başka doktorlar ise tam tersi gerek olmadığını söylediler. Ben de bu durum karşısında TB500 kullanmayı düşündüm çünkü ağrılarım bitmiyor. Kime, nereye gidersem gidiyim çözüm bulamıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Her türlü önerilere açığım.