Victorious Sayph
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
Selamlar, 3 sene Vodafone 5 sene TürkTelekom 1 Senede Tbtnet kullandım. Kullanmakta olduğum tbtnetin internetinden memnun değilim sokağımda altyapı olmadığı için farklı bir operatör tercih edemiyorum 1.5 sene evvel türktelekoma altyapı başvurusunda bulundum fakat ses seda yok gelelim benim muzdarip olduğum konuya benim internetim 16 mbps 1 upload paket adsl internete sahibim. İnterneti tek kişi kullansam problem yok fakat ailecek kullandığımız için sorun büyük birisi instagrama giriyor 2 video çıkıyor ping 10 binlere çıkıyor birisi youtubede reklama denk geiyor ping 50 bin oluyor onun haricinde birisi fotoğraf gönderdiğinde aynı şekilde 50k ping görüyorum bu hiç normal değil yani ping değerleri min 200 max 1k çıkması gerekirken bu kadarı çok saçma benim ne yapmam gerekiyor internet sağlayıcımı aradığım vakit bizden kaynaklı bir sorun olmadığını & altyapısal bir sorun olmadığını da söylüyorlar ben artık yıldım kimse bir çare bulmuyor ben çok yere başvurdum türknet millenicom vs. uydunet'e geçemiyorum kartepede uydunet olmadığı için geçemiyorum mahallede port yani direkt olarak alt yapı olmadığı için diğer internet sağlayıcıları destek sağlamıyor ben şimdi gidip birini mi boğazliyim nabiyim multi milyoner değilim sağlıklı bir oyun deneyimi için benim hapse mi girmem gerekiyor suç işleyip para mı kazanıyım anlamadımki abi