TCL 10L Telefonu İyi midir? TCL İyi Bir Marka mı?

Kamerası dışında General Mobile daha iyi ki kamera olarak da çok az fark var. General Mobile AndroidOne bir telefon, daha yüksek güncelleme potansiyeline sahip ki telefonu kullanmanız için güncelleme almanıza gerek yok ha bire, iPhone değil bu.
çoğu özelliği aynı tcl ekranda net daha iyi gm 20 pro kamerada daha kötü şarj aynı ram aynı antutu puanları aynı

Pixel telefonlardan sonra Google’dan alıyorlar güncellemeyi
Hayır ama AndroidOne içerisinde olduğu için Google tarafından yayınlanıyor. Zamanı belli değil, çok geç güncelleme alan GM cihazlar var.

Zamanında yine AndroidOne olan GM5 kullanmıştım hocam, Android 7 olarak aldım Android 7 olarak bıraktım telefonu.
Eskiden Google böyle bir söz vermemişti, ondan dolayı olabilir diye düşünüyorum. Yine de sıkıntılı bir durum. Ama şu an söz verilmiş durumda, gelmesi lazım güncellemelerin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çoğu özelliği aynı tcl ekranda net daha iyi gm 20 pro kamerada daha kötü şarj aynı ram aynı antutu puanları aynı
Ekranın neresi daha iyi? Daha büyük olmak daha iyi olmak değil kesinlikle. Kamerada az farkla TCL daha iyi. İşlemci, Ram, depolama, antutu kısmında ise GM daha iyi.

Hayır ama AndroidOne içerisinde olduğu için Google tarafından yayınlanıyor. Zamanı belli değil, çok geç güncelleme alan GM cihazlar var.
General Mobile ofisini basmaya gidiyorum 🤠

Eskiden Google böyle bir söz vermemişti, ondan dolayı olabilir diye düşünüyorum. Yine de sıkıntılı bir durum. Ama şu an söz verilmiş durumda, gelmesi lazım güncellemelerin.

Ekranın neresi daha iyi? Daha büyük olmak daha iyi olmak değil kesinlikle. Kamerada az farkla TCL daha iyi. İşlemci, Ram, depolama, antutu kısmında ise GM daha iyi.
şöyle anlatim telefonun incelemelerine bakarsanız herkesin ekranı övdüğünü görebilirsiniz NXTIVISON özelliği sayesinde renkler daha iyi üstüne HDR desteği var bu arada ram aynı antutuda 5000 puan fark var sadece

şöyle anlatim telefonun incelemelerine bakarsanız herkesin ekranı övdüğünü görebilirsiniz NXTIVISON özelliği sayesinde renkler daha iyi üstüne HDR desteği var bu arada ram aynı antutuda 5000 puan fark var sadece
22.300 puan fark var. Hem GM’in hızlı şarjı da var. Daha ucuz olduğu için daha mantıklı bir cihaz.

22.300 puan fark var. Hem GM’in hızlı şarjı da var. Daha ucuz olduğu için daha mantıklı bir cihaz.
Hızlı şarj dediklerine bakma, ikisi de 10W.
1623525352345.png

benim gördüğüm kadarıyla 5000-10000 arası puan farkı var bu arada tcl kamerada net üstün kamera kalitesi daha iyi üstüne daha fazla kamerası var gm 20 pro da alınabilir ama ben en çok ekrana önem veriyorum o yüzden tcl daha mantıklı geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,348
Üyeler
186,467
Son üye
nowheretorun
Geri