Yok indirimdeyken alacaktım. Vazgeçtim.Zam geldi hocam zaten alamazdiniz 25dk lik indirim vardi, 16k ya her yer de var
6 cof var ona göre tercihinizi yapın ayrıca işletim sistemi sıkıntılı daha önceden kullandim saphiyi tavsiye etmem yavaş baya.Bu modelde dolby ve ambilight var, tcl nin avantajı nedir? Yakın zamanda bir arkadaşım bu bütçede benzer özelliklerle televizyon alacak bilen birisi açıklarsa sevinirim.Philips 50PUS7607 50 inc 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Smart LED TV Fiyatları
Philips 50PUS7607 50 inc 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Smart LED TV fiyatları Cimri'de. Philips 50PUS7607 50 inc 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra Hd Smart LED TV ürününe ait kullanıcı yorumlarını, fiyatlarını ve ürün özelliklerini karşılaştırın. Aradığınız Philips 50PUS7607 50 inc 126 Ekran...www.cimri.com
Not: ambilight konusunda net bilgim yok, bazı yerlerde var diyor bazı yerlerde yok diyor, net bilgisi olan varsa onu da belirtmesini rica edeceğim.
Bende QLED 120hz Olanı var. Hız konusunda sıkıntı yaşamıyorum geçen yıl Amazon indiriminde 15 civarına almıştım. Ps5 desteği benim için en güzel olay.TCL pişmanlıktır çok yavaş bir işletim sistemi var bunu göz önünde bulundurarak alın televizyon çok yavaş.
Hocam 6 cof nedir?6 cof var ona göre tercihinizi yapın ayrıca işletim sistemi sıkıntılı daha önceden kullandim saphiyi tavsiye etmem yavaş baya.