QLED hocam zaten oyun için değil sinematografi kalitesini yansıtmak ve konsol için akıcı görsel şölen sunmak için.Bu kadar para verip 60hz almazdım şahsen.
konsolda 60 hz 120 hz farkı varmıdır 4k görüntü arayı kapatıyormu yoksaQLED hocam zaten oyun için değil sinematografi kalitesini yansıtmak ve konsol için akıcı görsel şölen sunmak için.
Üstad TV bu ya monitör değil, neredeyse tüm yayınlar zaten 60HzBu kadar para verip 60hz almazdım şahsen.
Ben GOW ragnarök u 4k tvde performans modunda oynadım tv gerçek 60hz aynı oyunu ps5 ilk geldiğinden 240hz monitördede oynamıştım yine poeformans modunda bana bir şey farketmedi. Sonra oyunu 4k kalite modunda açtım görüntüler muazzam 1-2 yerde bi fps düşmesi hissettim oda 30 saatlik oyunda 10-20 snyelik sekanslar. Keşke dedim bütün oyunu kalitede oynasaydım. Benim için görsellik önemli eğer sen akıcılığa önem veriyorsan hz yüksek tvlere bakabilirsinkonsolda 60 hz 120 hz farkı varmıdır 4k görüntü arayı kapatıyormu yoksa
Doğru evet ama tv'de oyun oynayacaklar, Kasa, ps5, xbox vs bağlarım diyenler için 120hz daha iyi olur. Sadece kanal seyrederim film izlerim diyen için alınır.Üstad TV bu ya monitör değil, neredeyse tüm yayınlar zaten 60Hz
Bu kadar para vereceksem önümüzdeki bir kaç seneyi düşünerek dikkate alırım. Bugün belki 120 hz 4k yaygın değilse bile muhtemelen 1-2 seneye yaygın olacaktır. Bu mantıkla ben TCL QLED 120 hz olan modelini aldım sene başında.konsolda 60 hz 120 hz farkı varmıdır 4k görüntü arayı kapatıyormu yoksa