🔥İndirim TCL 75T7B QLED PRO Google TV 38.999 TL

Bu miniled ve oledler hiç indirime girmiyor mu ya

Vallahi billahi ya almadığım her gün daha çok çıkıyor ama miniledin altında da bir panel türü almayı istemiyorum
Maliyeti Fazla Diyeceğimde Bizim Vergilerle Yarışamaz :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ona da Samsung eğitim indirimi gelsin.
Gelebilir Bu Arada .

Vallahi billahi ya almadığım her gün daha çok çıkıyor ama miniledin altında da bir panel türü almayı istemiyorum

Buna Baktın Mı Hocam ?

Maliyeti Fazla Diyeceğimde Bizim Vergilerle Yarışamaz :kekw:

Gelebilir Bu Arada .

Buna Baktın Mı Hocam ?
Hocam minimum 65inç min. 120hz oled ya da miniled almayı düşünüyorum miniledlere bütçem daha çok yetiyor ama illa ki 2025 modele gerek yok

Hocam minimum 65inç min. 120hz oled ya da miniled almayı düşünüyorum miniledlere bütçem daha çok yetiyor ama illa ki 2025 modele gerek yok

65 Ve 55 Arasında Çok Fark Yok Sen Bunlardan Birini Al :)

Tam Senin İstediğin Televizyon Burada Paraya Kıyman Lazım Ama

Yanında Ekstradan Subwoofer Veriyorlar La Birde 😅

65 Ve 55 Arasında Çok Fark Yok Sen Bunlardan Birini Al :)
Hocam dediğim gibi qled düşünmüyorum oledler çok pahalı ve yanma riskinden korkuyorum, samsung oled monitörüm var onu bile korkarak kullanıyorum xd. Şöyle söyleyeyim minimum 65 inç diyorum ama aslında 75 de istiyorum ikisinden biri olabilir

Hocam dediğim gibi qled düşünmüyorum oledler çok pahalı ve yanma riskinden korkuyorum, samsung oled monitörüm var onu bile korkarak kullanıyorum xd. Şöyle söyleyeyim minimum 65 inç diyorum ama aslında 75 de istiyorum ikisinden biri olabilir
Oled O Yüzden Atmıyorumya Riske Girmeye Değmez Mini Ledler Çok Daha İyi Oledlere Göre Ömür Olarak Görüntü Olarakta Aman Aman Fark Yok .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,012
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri