hayır, bölgedeki yetkilendirdikleri servisler var.Serviste de aynı değil midir?
Hı sıkıntıhayır, bölgedeki yetkilendirdikleri servisler var.
İzmir, İstanbul, Ankara civarı servisleri iyiymiş diye duydum.Hı sıkıntı![]()
Bilgim yok vallaİzmir, İstanbul, Ankara civarı servisleri iyiymiş diye duydum.
Sırf wifi için yeni klima alınmaz. IR Tuya Wifi diye aratırsanız 200 300 TL'lik cihazlar var klimayı tanıtıyorsunuz her türlü kontrol edebiliyorsunuz. İstersenjz Google home ile de bağlanıyor Tuya uygulaması üzerinden.Tcl servisi pek yok diyorlar. Bir arkadaş tv almış bir aydır servis bekliyorum kurulum için gelmediler diyordu. Adana'da servis sıkıntılı Tcl için sanırım.
Servis ne kadar zamanda geldi klima için?
Hb yorumlarında 1 yıldız olanlar hep servis şikayeti. Maalesef servis işi kötü olduğu için almak istemiyorum. Salondaki klima 9 yıllık, artık wifi ile telefondan açıp kapatabileceğim bir model almak istiyorum salona, çocuk odasında kaira var wifili, tcl servisleri korkutuyor. Olmadık şeye para istemişler, duvarı yanlış delip gitmişler vs vs. Çok can sıkıcı. Markanın servislerini denetlemesi lazım.
Hocam servis nasıl oluyor kurulum süreci naaıl oluyorYazın 21e almıştım ürünün performansı gayet iyi bu fiyatlara daha iyisi yok daha düşer mi bilmem ama düşeceğini sanmam.
Kargo geldikten sonra servisi arıyorsun randevu alıyorsun gelip kuruyorlar sanırım18500 e geldş kart puanı ile bence okeydir vestel almaktan mantıklı geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam servis nasıl oluyor kurulum süreci naaıl oluyor
Tcl müşteri hizmetlerini arayıp kurulum kaydı oluşturuyorsun sonradan yetki verdiği servis seni arıyorHocam servis nasıl oluyor kurulum süreci naaıl oluyor
Ankara servisleri iyi miymiş? Ben alacaktım da biraz bekleyim dedim iyide oldu fiyatları çok düştü şu fresh serisinden istiyorum TCL servisini arayıpta konuşmuştum olumlu izlenim bıraktılar özellikle diğer firmların müşteri hizmetleri gibi seslerinin gidip gelmemesinden dolayıİzmir, İstanbul, Ankara civarı servisleri iyiymiş diye duydum.