TCL Elite Plus A++ Inverter 12000 Btu Klima - 19.000 ₺

Yazın 21e almıştım ürünün performansı gayet iyi bu fiyatlara daha iyisi yok daha düşer mi bilmem ama düşeceğini sanmam.

Tcl servisi pek yok diyorlar. Bir arkadaş tv almış bir aydır servis bekliyorum kurulum için gelmediler diyordu. Adana'da servis sıkıntılı Tcl için sanırım.

Servis ne kadar zamanda geldi klima için?
Hb yorumlarında 1 yıldız olanlar hep servis şikayeti. Maalesef servis işi kötü olduğu için almak istemiyorum. Salondaki klima 9 yıllık, artık wifi ile telefondan açıp kapatabileceğim bir model almak istiyorum salona, çocuk odasında kaira var wifili, tcl servisleri korkutuyor. Olmadık şeye para istemişler, duvarı yanlış delip gitmişler vs vs. Çok can sıkıcı. Markanın servislerini denetlemesi lazım.
Sırf wifi için yeni klima alınmaz. IR Tuya Wifi diye aratırsanız 200 300 TL'lik cihazlar var klimayı tanıtıyorsunuz her türlü kontrol edebiliyorsunuz. İstersenjz Google home ile de bağlanıyor Tuya uygulaması üzerinden.

18500 e geldş kart puanı ile bence okeydir vestel almaktan mantıklı geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazın 21e almıştım ürünün performansı gayet iyi bu fiyatlara daha iyisi yok daha düşer mi bilmem ama düşeceğini sanmam.
Hocam servis nasıl oluyor kurulum süreci naaıl oluyor

Son düzenleme:
18500 e geldş kart puanı ile bence okeydir vestel almaktan mantıklı geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam servis nasıl oluyor kurulum süreci naaıl oluyor
Kargo geldikten sonra servisi arıyorsun randevu alıyorsun gelip kuruyorlar sanırım

• Beğen
Reaksiyonlar: 7mit
Fiyat iyi de takacak ev yok.

Beyler şimdi satın alsam, kutuyu açmasam 2 sene sonra ücretsiz kurdurmak istesem, bu mümkün mü?

Yazın almıştık 24 falandı fiyatı, bu fiyata bence çok iyi. Bu paraya daha iyi bir seçenek olduğunu sanmıyorum. Wifi olayı muazzam rahatlıkmış, bundan sonra wifi olmayan klima almam :)

TCL taşeron sistemi ile çalışıyor, kendi servisleri yok yaşadığınız yerde kiminle anlaştıysalar o servis geliyor. Çok iyi de çıkabilir, çok kötü de. Biz yazın uzunca bir süre kurulum bekledik ama artık sorun olacağını sanmıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: 7mit
İzmir, İstanbul, Ankara civarı servisleri iyiymiş diye duydum.
Ankara servisleri iyi miymiş? Ben alacaktım da biraz bekleyim dedim iyide oldu fiyatları çok düştü şu fresh serisinden istiyorum TCL servisini arayıpta konuşmuştum olumlu izlenim bıraktılar özellikle diğer firmların müşteri hizmetleri gibi seslerinin gidip gelmemesinden dolayı :ROFLMAO: hayatımda birkaç nadir düzgün müşteri temsilcisi konuşmasıydı bu :ROFLMAO: kendilerinde hangi telefon ahizesi varsa acil Türk Telekom'a önermeleri lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,656
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri