Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Cooler master TD500 Mesh alınır mı? Nasıl görünüyor kullanan var mı?
Hocam O11 Dynamic mi yoksa P500A+SK140 mı? O11 pahalıoya geliyor fan masrafıyla.Almışken kaliteli kasa al, mesela O11 Dynamic, Ben custom sıvı soğutma yapacağım şimdi Td500’ü değiştirmek zorundayım. Genel olarak güzel bulmuyorum bu kasayı.
Hocam nasıl görünüyor?Kullanıyorum. Ben beğeniyorum. Alınır. Hava akışı gayet iyi.
O11 Dynamic kesinlikle ancak fan masrafı ile beraber pahalı oluyor işte. Ben custom sıvı soğutma yapacağım için sıkıntı oldu aslında ama TD500 her türlü alınmaz 800-900 liraya çünkü zaten P500A var o fiyataHocam O11 Dynamic mi yoksa P500A+SK140 mı? O11 pahalıoya geliyor fan masrafıyla.
P500A'da toz filtresi yok sıkıntı çıkarır mı? Çok tozlanır mı?
750TL'ye MB511 ARGB alınır mı?O11 Dynamic kesinlikle ancak fan masrafı ile beraber pahalı oluyor işte. Ben custom sıvı soğutma yapacağım için sıkıntı oldu aslında ama TD500 her türlü alınmaz 800-900 liraya çünkü zaten P500A var o fiyata
Çok şık gözüküyor 8 aydır kullanıyorum. İçi geniş. Resim istiyorsan atıyım istersen.Hocam nasıl görünüyor?
Kaça satarsın banaAlmışken kaliteli kasa al, mesela O11 Dynamic, Ben custom sıvı soğutma yapacağım şimdi Td500’ü değiştirmek zorundayım. Genel olarak güzel bulmuyorum bu kasayı.
Kendi dandik fanlarıyla beraber 700’e filan satarımKaça satarsın bana
Evde traktör istiyorsan alabilirsin.Cooler master TD500 Mesh alınır mı? Nasıl görünüyor kullanan var mı?