Neler Yeni

🔥İndirim Team MP44Q 2 TB M.2 SSD 4299 TL

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Göksel Gündüz
Bende 1TB Samsung 970 EVO PLUS var, DRAM mevcut. Bunun dışında 2 tane 1TB M2 SSD daha var DRAM'siz. DRAM ile DRAM olmayan arasında normal kullanımda hiç bir fark göremedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu soruyu sormaya gelmiştim. Üzülerek geri gidiyorum.

MoonWalk

80+ Bronze
MP44 modeli olsaymış daha iyi olurmuş, bu model MP44Q olarak gerilemiş. Fiyatı da biraz ortada kalmış gibi geldi. Depolama amaçlı alacak kişileri illa ki memnun edecektir ancak alternatif olarak Plus G3 modeline de bakılabilir. Bu modelin bilgileri de tam olarak belirtilmemiş. Bazı yerlerinde de pürüzleri var. Yarın 4k altına düşerse mantıklı olabilir.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MP44 modeli olsaymış daha iyi olurmuş, bu model MP44Q olarak gerilemiş. Fiyatı da biraz ortada kalmış gibi geldi. Depolama amaçlı alacak kişileri illa ki memnun edecektir ancak alternatif olarak Plus G3 modeline de bakılabilir. Bu modelin bilgileri de tam olarak belirtilmemiş. Bazı yerlerinde de pürüzleri var. Yarın 4k altına düşerse mantıklı olabilir.
MP44 ile farkları sadece birisi 6900 yazma birisi 6500 yazma.

MoonWalk

80+ Bronze
MP44 ile farkları sadece birisi 6900 yazma birisi 6500 yazma.
Hocam NAND tipiyle yazma ömrü konusunda farkları bulunuyor bir de rastgele okuma yazma hızı da belirtilmemiş MP44Q'de, muhtemelen daha geridedir. Yani bazı yerlerde daha geride ancak günlük kullanıcı için fazla fark oluşturmaz, maksat; asıl mesele de fiyatı tabii ki.

Top Bottom