team t force ram e OC yapma

Mesutgs05

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar bende https://www.ciceksepeti.com/team-16...l-kit-rgb-pc-ram-tforce-tuf-yellow-kcm3904759 linkdeki ramlerden zaaten var anakartımda ve ben 2 tane daha aldım takacagım anakakartıma fakat bu ramler 3200 mhz cl 16 bunun cl degerlerini nasıl düşürrüm düşre bilir miyim mhz yi yükselte bilr miyim aranızda yapan var mı stabil degerleri söyleye bilir mi yarım ederseniz mutlu olurum teşekkürler

max 3600 cl18 oluyorlar uğraşmaya değmez performans farkı hissedilmiyor. İlla yapacaksan 3600 cl 18-22-22-42 dene 1.35v

Stabil değeri söyleyebilecek kimse yok çünkü bunu değiştirecek çok fazla etmen var. İşlemci silikon kaliten, anakartının form faktörü, anakart chipsetin, işlemcinin ram kontrolcü kalitesi,ram chiplerin vsvs. Thaiphoon burner indirip chiplerini öğrenip o chipin referans değerleriyle kendin dene yanıl yöntemiyle bulabilirsin.

4 slotsa xmp aç keyfine bak 2 slotsa dediğim 3600ü deneyebilirsin ama dediğim gibi performans farkı yok samsung c die çipler. cl düşürmen mümkün değil

4 slotsa xmp aç keyfine bak 2 slotsa dediğim 3600ü deneyebilirsin ama dediğim gibi performans farkı yok samsung c die çipler. cl düşürmen mümkün değil
4 slot 3200 suan xmp açtım 3600 yapsam fps farkı çok olmaz diyorsun degil mi
Post automatically merged:

Stabil değeri söyleyebilecek kimse yok çünkü bunu değiştirecek çok fazla etmen var. İşlemci silikon kaliten, anakartının form faktörü, anakart chipsetin, işlemcinin ram kontrolcü kalitesi,ram chiplerin vsvs. Thaiphoon burner indirip chiplerini öğrenip o chipin referans değerleriyle kendin dene yanıl yöntemiyle bulabilirsin.
anladım teşekkürler dedigim gibi cl düşürsemde 3600 a geçersem sizce büyük bir fps farkı olur mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,382
Üyeler
191,083
Son üye
Ptfgeesame
Geri