Hâlâ öyle geçen gün oynadım geri sildim.TFT hala oynanır mı? En son şans faktörü baya bir etkindi. Hala öyle mi?
Şans tabii ki her zaman faktör ama complara hâkim olursan itemlere vs ona göre sonuç alırsın. Sürekli ezbere aynı comp yapmaya çalışıp durursan olmazTFT hala oynanır mı? En son şans faktörü baya bir etkindi. Hala öyle mi?
şans aşırı derecede fazla bu arada. Geçen minyon roundlarının bitiminde 2 quinn 1 gp vardı. 1 tane illaoi lazım ve kayalara kadar gelmedi. Fakat kayalara gelmeden adamın biri 3 yaptıŞans değil ezbere oynarsanız kazanamaz siniz zaten
metaya hakim olup complar arası geçişleri vs öğrenirseniz çok zevkli ve güzel oluyor. tabii ki şans da gerekiyor ama her şey şans değil. şanssız biri olmama rağmen plata kadar çıkmıştım zamanında tft de. şuanki durumları bilmiyorum ama çok değişmiş olacağını sanmam.TFT hala oynanır mı? En son şans faktörü baya bir etkindi. Hala öyle mi?
Adam demek ki doğru yerde aratmis lig kasıp yükselmek için kimsenin yapmadığı meta komplari yapmak lazım mesela ben ezbere komp yaptığımda genelde altıncı olurken oyun ne verirse onu yaptığımda birinci oluyorum genelde 1 ay içinde yeni set gelicek ama tqbiy oyunda şans etkiside varşans aşırı derecede fazla bu arada. Geçen minyon roundlarının bitiminde 2 quinn 1 gp vardı. 1 tane illaoi lazım ve kayalara kadar gelmedi. Fakat kayalara gelmeden adamın biri 3 yaptı
kanka doğru yerde aratmak nasıl oluyor söyler misin adam auto roll den 3ledi ben 3 levelda da 4 levelda da arattım full ekonomi yapmadan 1 tane vermedi 1 tane. 1 paralığın en çok gelme ihtimali 3 ve 4 lvl değil miAdam demek ki doğru yerde aratmis lig kasıp yükselmek için kimsenin yapmadığı meta komplari yapmak lazım mesela ben ezbere komp yaptığımda genelde altıncı olurken oyun ne verirse onu yaptığımda birinci oluyorum genelde 1 ay içinde yeni set gelicek ama tqbiy oyunda şans etkiside var
1 paralik en fazla seviye 1 dekanka doğru yerde aratmak nasıl oluyor söyler misin adam auto roll den 3ledi ben 3 levelda da 4 levelda da arattım full ekonomi yapmadan 1 tane vermedi 1 tane. 1 paralığın en çok gelme ihtimali 3 ve 4 lvl değil mi