🔥İndirim Tebilon Vade Farksız 9 Taksit Sistemlerde İndirim

Enayilik degil ama bütçe meselesi reis anlamak zor olmamalı aylık 5 6 bin ödemek ile tekte 50 ödemek arasında kişiye göre çok fark oluyor. Msi 5070 2x olan modeli almayı düşünüyorum duruma enayi diyip kendi hesabını yapacak arkadaşlar yerine bilen biri yorumlayıp yardımcı olursa sevinirjm
Sadece taksitle alabilirim sizce hangisi yada başka oneri varmı

Dipnot gönlüm 9070xt den yana ama bulamadım 55 civarında 9 taksitli bir seçenek

9070xt 59k ya var satıcı İncehesap içimi gıdıklıyor ama bilmiyorum ya çok da açılmak istemiyorum 9060xt alıp yanına ps5 mi çeksem hatta kararsızlık yaşıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.trendyol.com/tebilon/am...458642&filterOverPriceListings=false&sav=true şu sistem iyi değil mi niye herkes kötüledi la ne güzel 9 taksit peşin fiyatına ssd güncellenince gideri var gibi
Taksitli olunca belki ama 30k civarı 9060xt sistemler ona göre düşün vatandan alabilirsin gece indirimi vs 3 taksit oluyor vade farkla aynı fiyatlara gelir

9070xt 59k ya var satıcı İncehesap içimi gıdıklıyor ama bilmiyorum ya çok da açılmak istemiyorum 9060xt alıp yanına ps5 mi çeksem hatta kararsızlık yaşıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taksitli olunca belki ama 30k civarı 9060xt sistemler ona göre düşün vatandan alabilirsin gece indirimi vs 3 taksit oluyor vade farkla aynı fiyatlara gelir
ben gamegarajdan aldım 9060xt 7500f li sistem 37 k ya taksitle birde senin dediğin gibi ps5 var ikisiyle takılıyorum :D ama bence direk 9070xt alman daha iyi olur eğer gta6 için ps5 düşünüyorsan sen bilirisn tabi

ben gamegarajdan aldım 9060xt 7500f li sistem 37 k ya taksitle birde senin dediğin gibi ps5 var ikisiyle takılıyorum :D ama bence direk 9070xt alman daha iyi olur eğer gta6 için ps5 düşünüyorsan sen bilirisn tabi
Gta hiç oynamadım bana göre degil pek ya fifa icin alacam sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,916
Üyeler
183,186
Son üye
Morçiçek
Geri