Hocam o bütçeye maalesef 144hz 1 ms monitör kalmadı, 3700'e falan çıkarım dersen o fiyatlara bunlardan alabilirsin.3k yakadar var
LG ultragear olanını aldım gerçekten çok hoşuma gittiHocam o bütçeye maalesef 144hz 1 ms monitör kalmadı, 3700'e falan çıkarım dersen o fiyatlara bunlardan alabilirsin.
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekranwww.gaming.gen.trASUS TUF Gaming VG247Q1A 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Gaming Monitör
23,8 inç Full HD (1920×1080), 165 Hz (144 Hz’in üzerinde), Extreme Low Motion Blur™, FreeSync™, 1 ms (MPRT), Shadow Boostwww.gaming.gen.trLG 24 Inc 180hz 1ms Freesync Fhd Va Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LG 24 Inc 180hz 1ms Freesync Fhd Va Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Çok rahat besler, ne darboğazıçoğunluktaki oyunlarda darboğaz olmaz. kaça aldın sistemi?
Hayırlı olsun hocamLG ultragear olanını aldım gerçekten çok hoşuma gitti
Monitör Olarak Aldın Sistem Yani Aldımız Sistem 2k İçin Bı Sistem Fakat Ben 2k Almiyacam Onun Yerine 1080p F/P Kaliteli bı ekran alıcam 165 hz 144 hz fazla bı fark yok 144 hz tercih edicem ben 165 hz privotlu ips ekranlar 5-6k onun yerine 144 hz ips privotlu ekran var LG marka 4400 TL onu tercih edicemvalla knk bugun gün içersine mediamark veya teknosaya gidicem monitör bakmaya
monitör hakkında bilgin varsa yardımcı olur musun
Ben bunu aldım kredi kartına borçlandımMonitör Olarak Aldın Sistem Yani Aldımız Sistem 2k İçin Bı Sistem Fakat Ben 2k Almiyacam Onun Yerine 1080p F/P Kaliteli bı ekran alıcam 165 hz 144 hz fazla bı fark yok 144 hz tercih edicem ben 165 hz privotlu ips ekranlar 5-6k onun yerine 144 hz ips privotlu ekran var LG marka 4400 TL onu tercih edicem
Monitör https://www.vatanbilgisayar.com/lg-...e=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
Düzenleme: kardeşim monitöre yeni baktım 6k olmuş alamiyacaz ekran galba
Varsa beğendin ekran at inceliyeyim
Va almakla hata yapmışın kardomBen bunu aldım kredi kartına borçlandım
LG 27" 27GQ50F-B UltraGear 1ms 165Hz FHD HDMI DP VA FreeSync GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 27" 27GQ50F-B UltraGear 1ms 165Hz FHD HDMI DP VA FreeSync GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kanka bilgisayar kaç günde geldi ve kargo takip NO yu nerde iletiliyorlarArkadaşlar tebilon dan hazır sistem vega 27 satın aldım buna uygun monitör arıyorum
Başka soru :Benim bir arkadaşım işlemcinin ekran kartını beslemeyeceğini belirtti darboğaz olur mu
Ekran kartı:Msi rtx 3060 ti ventus 3x
Islemci:RYZEN 5 5600
3060 ti 1080p için?Monitör Olarak Aldın Sistem Yani Aldımız Sistem 2k İçin Bı Sistem Fakat Ben 2k Almiyacam Onun Yerine 1080p F/P Kaliteli bı ekran alıcam 165 hz 144 hz fazla bı fark yok 144 hz tercih edicem ben 165 hz privotlu ips ekranlar 5-6k onun yerine 144 hz ips privotlu ekran var LG marka 4400 TL onu tercih edicem
Monitör https://www.vatanbilgisayar.com/lg-...e=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
Düzenleme: kardeşim monitöre yeni baktım 6k olmuş alamiyacaz ekran galba
Varsa beğendin ekran at inceliyeyim
darboğaz hayatta olmaz hocam çoğu oyun derken ?çoğunluktaki oyunlarda darboğaz olmaz. kaça aldın sistemi?
cuma aksamı spariş verdim pazartesi öğlende aldım kargo takip noyu mail üzerinden iletiyorlarKanka bilgisayar kaç günde geldi ve kargo takip NO yu nerde iletiliyorlar
ac odysseyde 2k çözünlülük ve ultra ayarda fps düşüyor bana 60 fps kasıyor gibi geliyor bundan nasıl kurtulurumdarboğaz hayatta olmaz hocam çoğu oyun derken ?