Sipariş geçmişi, efatura vardır mutlaka + epostana mail de gelmiştir ordan da alınma tarihini görebilirsin hocamTebilon dan hazır sistem almıştım ama garantisini görüntüle yemiyorum ne kadar kaldı bitmesine falan bilmiyorum nerden bakıcam
Hocam e faturaya falan baktım ama yazmıyor alınma tarihi parçalar fiyatlar falan yazıyor o kadarSipariş geçmişi, efatura vardır mutlaka + epostana mail de gelmiştir ordan da alınma tarihini görebilirsin hocam
Tamam işte alınma tarihine bakıp anlarsın ne kadar garantisi kaldığını. Yok ben tam emin olmak istiyorum dersen ara hocam sipariş numaranı söyle sana söylerler ne kadar kaldı ya da bitmiş diye.Hocam e faturaya falan baktım ama yazmıyor alınma tarihi parçalar fiyatlar falan yazıyor o kadar
Hocam alınma tarihine bakıp nasıl anlıyacam bildiğim 2 yıl veriyorlarsa aralık 29 da son ama bunu nasıl anlicam sabah olursa aricam da şuan bakmak istedimTamam işte alınma tarihine bakıp anlarsın ne kadar garantisi kaldığını. Yok ben tam emin olmak istiyorum dersen ara hocam sipariş numaranı söyle sana söylerler ne kadar kaldı ya da bitmiş diye.
Aldığın gün fatura keserler ve garanti başlar hocam. Burdan anlayabilirsin ama sen yine de ara hocamHocam alınma tarihine bakıp nasıl anlıyacam bildiğim 2 yıl veriyorlarsa aralık 29 da son ama bunu nasıl anlicam sabah olursa aricam da şuan bakmak istedim
Teşekkürler aldığım gün fatura kestiklerini biliyorum ama 1 yıl mı 2 yıl mı 4 yıl mı onu bilmiyorum onu sordumAldığın gün fatura keserler ve garanti başlar hocam. Burdan anlayabilirsin ama sen yine de ara hocam![]()
2 yıl zorunlu garanti var hocam. Muhtemelen 2 yıldır sende de.Teşekkürler aldığım gün fatura kestiklerini biliyorum ama 1 yıl mı 2 yıl mı 4 yıl mı onu bilmiyorum onu sordum![]()