Aldığım ürünün faturası kaybettim nasıl bulabilirim

vatana giriş yapıp siparişlerim kısmından yılına göre baksanız çıkıyor zaten
başka mailleriniz varsada kontrol edin oradadır yoksa zaten gidin mağazaya şu ürünü almıştım zamanında cart curt çıkarır verirler fatura
Mail baktım uygulamadan baktım olmadı gidicem konuşcam mağazayla.

SELAMÜN ALEYKÜM
Aldığım ürünğn faturasını nerede olduğunu bilmiyorum vatan dan almıştım nereden bulabilirim telefon üzerinden baktım maalesef çıkmadı.mağazaya gidip söylesem bulabilirlermi.
mağazadan veriyolar numaran ve mailin ile sorgulat mt vermiyor

Vatan kartla alındıysa kolay çıkar sadece TC’den bulurlar. Dümdüz alındıysa fatura arşivlerine bakarlar sanırım. Karttan alındıysa ekstreye bakarak ne zaman alınmış öğrenebilirsin.

SELAMÜN ALEYKÜM
Aldığım ürünğn faturasını nerede olduğunu bilmiyorum vatan dan almıştım nereden bulabilirim telefon üzerinden baktım maalesef çıkmadı.mağazaya gidip söylesem bulabilirlermi.
mağaza git tcni ver tüm siparişlerini çıkartırlar hangi ürünün faturasını istiyorsan onu iste o ürünün yanında başka bir ürün geçtiyse eğer aynı anda işlemde öbür ürünleri de gösterir fatura da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mağaza git tcni ver tüm siparişlerini çıkartırlar hangi ürünün faturasını istiyorsan onu iste o ürünün yanında başka bir ürün geçtiyse eğer aynı anda işlemde öbür ürünleri de gösterir fatura da.
baban tc'sini sana vermezse eğer babanın yanında ara vatan bilgisayarı faturamı tekrar gönderir misinz de tc yi söyle babanda yanında olsun mailine ya da telefon numarana göndert başka şekilde alamazsın faturayı

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim bugün kapalıdır sanırım mağaza yarın sorcam tc işinide babama söylicem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,917
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri