Technopat a hiç bir şekilde giremiyorum opera google edge hiçbiri girmiyor turkcell markalı internet kullanıyorum hiç bir şekilde girmiyor ama 1 kere şansa girdi onda da sadece anasayfa vardı herhangi bir soru bildirimleere falan bakılmıyordu
Technopat ın forum sitesinden bahsediyorsan orasının altyapısı rezalet, sürekli oluyor bu durum . Düzelir yakında.Technopat a hiç bir şekilde giremiyorum opera google edge hiçbiri girmiyor turkcell markalı internet kullanıyorum hiç bir şekilde girmiyor ama 1 kere şansa girdi onda da sadece anasayfa vardı herhangi bir soru bildirimleere falan bakılmıyordu
Foruma giremediğin için 10 ceza puanı verdik. Lütfen forum kurallarına uyalım.Giremiyorsan şanslısın işte. Birkaç gün ceza yememiş olursun.
Biz varız ya orayı nabcanTechnopat a hiç bir şekilde giremiyorum opera google edge hiçbiri girmiyor turkcell markalı internet kullanıyorum hiç bir şekilde girmiyor ama 1 kere şansa girdi onda da sadece anasayfa vardı herhangi bir soru bildirimleere falan bakılmıyordu
ayrıca sistemini gördümde memnunmusun fivemm veya valorant gibi oyunlar oynuyorsan kaç fps görüyorsun yaklasıkson günlerde aynı sorunu yaşıyorum. 2-3 sorun yaşadım çözümleri de o forumda mevcuttu giremedik. Redditten zorla bulduk çözümleri. hızla alakası yok 1gb indirme 50mb yükleme var yine aynı. Sunucu kaynaklı herhalde
Gta 5 oynuyorum 2k ultra ayarlar 100 fps falan. 1080pde daha fazla alıyorum. Valorant oynamam cs 2 de 2k grafiklerde min 180 alıyorum çünkü monitör Hz e göre sabitlemişim. 2K da uncharted oynuyorum fps 200 falanayrıca sistemini gördümde memnunmusun fivemm veya valorant gibi oyunlar oynuyorsan kaç fps görüyorsun yaklasık