A asrın_tok 80+ Bronze Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 565 Dahası Reaksiyon skoru 190 İsim Ebubekir usta 10 Eylül 2024 #1 daha demin bir konu açtım hiçbir şey söylemeden konuyu sildiler ne kadar saçma bir düzenleri var (cümle sonuna nokta koydum merak etmeyin)
daha demin bir konu açtım hiçbir şey söylemeden konuyu sildiler ne kadar saçma bir düzenleri var (cümle sonuna nokta koydum merak etmeyin)
MuratTheFounderOfGariban 80+ Titanium Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 22,182 Dahası Reaksiyon skoru 12,017 İsim Murat Orhan 10 Eylül 2024 #2 asrın_tok yazmış: daha demin bir konu açtım hiçbir şey söylemeden konuyu sildiler ne kadar saçma bir düzenleri var (cümle sonuna nokta koydum merak etmeyin) Devamı için tıklayın... Herhangibir yazım yanlışında vs de siliyorlar
asrın_tok yazmış: daha demin bir konu açtım hiçbir şey söylemeden konuyu sildiler ne kadar saçma bir düzenleri var (cümle sonuna nokta koydum merak etmeyin) Devamı için tıklayın... Herhangibir yazım yanlışında vs de siliyorlar
A asrın_tok 80+ Bronze Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 565 Dahası Reaksiyon skoru 190 İsim Ebubekir usta 10 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 MuratTheFounderOfGariban yazmış: Herhangibir yazım yanlışında vs de siliyorlar Devamı için tıklayın... yanlış yoktuki
MuratTheFounderOfGariban yazmış: Herhangibir yazım yanlışında vs de siliyorlar Devamı için tıklayın... yanlış yoktuki