Technopat ban sistemi :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,632
Screenshot_2022-05-29-01-36-16-737_com.android.chrome.jpg
Sadece baş harfi küçük yazmadim ve nokta koymadım diye ban yedim, 2 yildir üyesi olduğum technopat benim için bitmiştir yıllarımı harcadigim forumda ilerleme yok gerileme var, ban atmak için ban atan moderatörler ile dolu. Her cümlesine nokta koyan dikkat eden de gitsin edebiyat hocası olsun. DA forum adamdır şu saatten sonra da tecnopata gireceğimi sanmıyorum Rezalet ötesi bir forum. Beni Technopattan taniyan dostlara selam olsun 👍🏻

Güzel.
1653778351119.png

Alıntıyı görüntüle
Sadece baş harfi küçük yazmadim ve nokta koymadım diye ban yedim, 2 yildir üyesi olduğum technopat benim için bitmiştir yıllarımı harcadigim forumda ilerleme yok gerileme var, ban atmak için ban atan moderatörler ile dolu. Her cümlesine nokta koyan dikkat eden de gitsin edebiyat hocası olsun. DA forum adamdır şu saatten sonra da tecnopata gireceğimi sanmıyorum Rezalet ötesi bir forum. Beni Technopattan taniyan dostlara selam olsun 👍🏻
Yazım kuralı titizliği biraz saçma ama bazı konularda ban sistemleri çok iyi bence.

Bir de şu “yazım yanlışı bulunan mesajı alıntılama” cezası sinir krizi geçirtiyor 😂

2 nokta koymasın diye ban yemek oradaki insanlari tamamen kulanmaktan başka amaçları olmadığının kanıtı ilk oraya girip aynı olay olunca çıkmıştım çok boş forum

Geçenlerde yardıma ihtiyacım olduğu için konu açmıştım. İmla hatası sebebiyle geçici banlandım ve insanlar konuma cevap yazıp benden bilgi istediler fakat banım olduğu için sorunumu çözememiştim. Yazık ki bilgisi olan insanlar da orada olabiliyor işte, ihtiyacım olunca oraya da konu açmak zorunda kalıyorum.🙂

Technopat'ın sorunu Technopat'ı ilgilendirir. Sorununuzu orada çözmeye çalışın. Üye olmadan da ziyaretçi bir şrkilde halledebilirsiniz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri