Neler Yeni

Technopat konu açamıyorum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,879
İsim
Emre Zengin
Merhabalar, geliştirdiğim projeyi technopatta yayınlamaya çalıştım. Hiçbir ticari amaç ve kar gütmeksizin projemi ücretsiz bir şekilde yayınlamama rağmen reklam yapıyorsunuz diye uyarı verdiler. Sonrasında adminlerle konu açarak iletişime geçmeye çalıştım, adminler konuyu hiçbir cevap vermeden silmeye devam ettiler. En sonunda ise spam atıyorsun ve rapor sistemini meşgul ediyorsunuz diye 10 yıllık uyarı verdiler. "Bize ulaşın" kısmından sorunumu bildirdim, geri dönüş yapan olmadı. Şu an ne yapmamı önerirsiniz?
Oradaki forum moderatörlerinin burnu havada. Aylar önce bir tane adamın bilgisayarında problem vardı. Sorunun çözümünü kesin olarak yazdım. Moderatör gitmiş benim mesajımı silmiş, yazdığımı yazmış :D

MehmetKl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet K
Oradaki forum moderatörlerinin burnu havada. Aylar önce bir tane adamın bilgisayarından problem vardı. Sorunun çözümünü kesin olarak yazdım. Moderatör gitmiş benim mesajımı silmiş, yazdığımı yazmış :D
Valla hocam ne garezleri var anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orada olgunluk %0 demek....
Övmek gibi olmasın ama Donanım Arşivi çok daha elit ve olgun bir platform. Şahsen burada paylaşmanı daha çok ister ve tavsiye ederim dostum 👍😊
Bu olaydan sonra nefret ettim zaten. Burada da paylaştım hocam.

MehmetKl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet K
Adminler şaka gibi ya, yeni hesap açıp oradan göndermeyi deneyecektim, hesabı onaylamadılar. Galiba projemi paylaşmakla çok kızdırmışım admin bey hazretlerini.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
umut şahin
Merhabalar, geliştirdiğim projeyi technopatta yayınlamaya çalıştım. Hiçbir ticari amaç ve kar gütmeksizin projemi ücretsiz bir şekilde yayınlamama rağmen reklam yapıyorsunuz diye uyarı verdiler. Sonrasında adminlerle konu açarak iletişime geçmeye çalıştım, adminler konuyu hiçbir cevap vermeden silmeye devam ettiler. En sonunda ise spam atıyorsun ve rapor sistemini meşgul ediyorsunuz diye 10 yıllık uyarı verdiler. "Bize ulaşın" kısmından sorunumu bildirdim, geri dönüş yapan olmadı. Şu an ne yapmamı önerirsiniz?
knkm DA-forum açılmadan önce 2 kez tech te konu açmak istedim ceza verdiklerinde bıraktım burası çok özgür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,614
Üyeler
161,880
Son üye
alisinkay
Top Bottom