Neler Yeni

Technopat modların saçma tutumu

MustafaST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mustafacan Feyiz
Şans işte. Orda başka bir moderatör onu görüp işlem yapsa belki 1 gün uzaklaştırma alacaksın. Ama iş sadece discord vermekse mail atarsan yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Zaten 1 gün uzaklaştırma aldım ama buna karşı çıktım ben özelden yardım etme gibi Bi derdim yoktu herkesin görebiliceği şekilde paylaştım isteyen yazabilirdi ama mod arkadaşlar bunu fazla gördü

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,120
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Burada da başka platformlara yönlendirmek yasak haberin olsun :)

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Bende ceza aldım, alma sebebim ise virgülü koymamak. Ya adam zaten anlıyor bu bir. Telefondan yazıyoruz bazen otomatik düzeltici müdahale ediyor bu iki. Yani ne bilim son derece itici bir tutumları var. Son haftada 2 ceza aldım, normalde hiç almıyordum. Sinir bozucu bir hâl almaya başladı bu durum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,120
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Burada da başka platformlara yönlendirmek yasak haberin olsun :)
En azından derdimizi anlatabiliyoruz burda mesela şuan technopatta olsa nokta koymadığım için ban yemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

MustafaST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mustafacan Feyiz
Insta vereyim yardım edin, DC vereyim yardım edin ya da DC ver yardım edeyim gibi şeyler burada da yasak.
Tabi onu anladım ama ben şunu söylemek istiyorum ben Bi ürün satışı yapıyorum ve bunun için de arkadaş yardım istiyor bununla alakalı olarak discord bilgimi paylaşsam yasak mı şimdi

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Forum kalitesini bozmamak adına saçma konular açan kullanıcıları banlayabilirler orda sorun yok ama noktama yüzünden ban atmaları ya da birine detaylı bilgi verebilmek için iletişim adresi/hesap verenleri banlamaları :D? Hiçbiri uzaklaştırılma için yeterli sebepler değil iş kalite korumaktan ziyade tanrı kompleksine doğru gidiyor hiç hoş değil

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Platformlar arası farklılıklar çok bu konudan yüzlerce kez açıldı evet orası çok daha katı ama en azından bilgili insanların olduğu yer burası oraya göre daha özgür ama her türlü saçma konunun açıldığı ergen çoğunluğunun bulunduğu her kafadan ses çıkan bir yer yani bu yüzden her platform da ortamına ve kurallarına göre hareket edersen problem yaşamazsın. Ayrıca bir eleştiri veya söyleyeceklerin varsa Technopat’ta konu açıp dile getirmen daha sağlıklı buraya söyleyerek bir yere varamazsın..

O saçma konular orada daha çok açılıyor. Ayrıca eskisi gibi bilgi sahibi insanlar orayı kullanmıyorlar. O forum içeriğinden uzun zaman boyunca çok yararlandım. Üyeliğim öncesi içeriklerini çok takip ettim. Hala daha ihtiyacım oldukça eski konularından yararlanıyorum. O yüzden içeriği hakkında olumlu yorum bildirdim.

Ben Technopat’ta çok ceza yedim ama bence olması gereken bu. Hatalarımı görüyorum ve dilimizi düzgün kullanımına önem vermeliyiz diye düşünüyorum.

Haklısınız. Fakat bende özen gösteren biri olarak -de -da kullanımı bahanesiyle ceza aldım. Yazım denetlemesi açık, elimden geldiğince dikkat ederim. Bu hatayı Türkçe sınavında yapsan hoca bu kadar takılmaz. Her şeyin bir sınırı var forum kurallarının da öyle. Bahane aramaya gerek yok diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,136
Üyeler
163,113
Son üye
Eniag
Top Bottom