Neler Yeni

Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,014
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İslam kazanır, elhamdülillah.

Her daim bilim ve teknoloji kazanır. Başka kazanan yoktur. Fizikötesi dediğimiz kanıtlanamayan varlıklara inanmak için oldukça hayatsız ve bazı şeylere körü körüne bağlı olmanız gerekmektedir.

Herkesin her bir görüşe saygısı olmadığı sürece bu tarz tartışmalar, kavgalar süregelecektir. Empati duygusu yoksundur insanlarda.

Recep Baltaş'ın haklı olduğu noktalar elbette var. Ancak bunu ifade ediş şekli ve bazı söylemleri kendisini direkt haksız olarak ortaya çıkarıyor. Otantik bir üslupla düşüncelerini belirtmiş olsaydı herhangi bir sorun yaşanmazdı.

Objektif olarak yaklaşmanız gerekiyor. Bunu İslamcılar maalesef yapamıyorlar.
İslam düşmanı vesaire değilim. Sadece kendini geliştirmekten yoksun olan insanların karşımda olmasına dayanamıyorum.

Dini inancım yok. Agnostik birisiyim. Bunlara rağmen sizleri de anlamaya çalışıyorum ancak bir anlam yükleyemiyorum.

Bu yazdıklarım etiketlenen arkadaşa değil sadece. Üstüne alınan herkese.

Stayy

80+
Her daim bilim ve teknoloji kazanır. Başka kazanan yoktur. Fizikötesi dediğimiz kanıtlanamayan varlıklara inanmak için oldukça hayatsız ve bazı şeylere körü körüne bağlı olmanız gerekmektedir.

Herkesin her bir görüşe saygısı olmadığı sürece bu tarz tartışmalar, kavgalar süregelecektir. Empati duygusu yoksundur insanlarda.

Recep Baltaş'ın haklı olduğu noktalar elbette var. Ancak bunu ifade ediş şekli ve bazı söylemleri kendisini direkt haksız olarak ortaya çıkarıyor. Otantik bir üslupla düşüncelerini belirtmiş olsaydı herhangi bir sorun yaşanmazdı.

Objektif olarak yaklaşmanız gerekiyor. Bunu İslamcılar maalesef yapamıyorlar.
İslam düşmanı vesaire değilim. Sadece kendini geliştirmekten yoksun olan insanların karşımda olmasına dayanamıyorum.

Dini inancım yok. Agnostik birisiyim. Bunlara rağmen sizleri de anlamaya çalışıyorum ancak bir anlam yükleyemiyorum.

Bu yazdıklarım etiketlenen arkadaşa değil sadece. Üstüne alınan herkese.
Yazmak istediklerimi düzgün bir şekilde üslubunca yazan bir arkadaşım sana teşekkür ediyorum yoksa ben kaç kere yazdım sildim yani düzgün yazamıyorum yani bu nasıl bir kafa yapısı düşünce tarzı kısaca yobaz insan çok.. üstüne alınmak isteyen alınabilir bir şeye körü körüne bağlı olmayın gözünüzü açın

PunkiesT

80+ Bronze
Recepsiz nasıl olur bilemem

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,769
İsim
MehmedVII
Klasik muz cumhuriyeti bunlar kafalarına göre yasakda koyuyorlar. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk değil laz kökenli diye biliyorum.
Kendisi Türk değil Türk düşmanı.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Son 20 yıldır Türk düşmanlığı arttı. Özellikle gençlerde dinsizlik hat safhada. Ama en önemlisi insanlık öldü. İlk ikisi hoşgörü ile çözülür. Peki ölen insanlığin çaresi nedir?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Fizikötesi dediğimiz kanıtlanamayan varlıklara inanmak için oldukça hayatsız ve bazı şeylere körü körüne bağlı olmanız gerekmektedir.
Böyle söylersen bende gelir sana cevabını veririm
İsteyen istediğine inanır müslüman veya değil kim olursan ol saygı duyacaksın
Bu şekilde konuşamazsın sen kimsin bana hayatsız diyorsun ben Allah'ın varlığına inanıyorum diye senin gibi ateistlerin deyimiyle hayatsız mı olacağım hadi oradan
Nasıl bir düşünceye sahip olursan ol bu düşüncelere de sahip olabilirsin bunu bu şekilde saygısızca dışa vuramazsın ben dururum karşında o zaman

+ Olarak hadi bakalım hoşuna gidiyor mu bende Allah'ın gönderdiği kitaplara inanmayanlara cahil hayattan bir gram anlamayan insanlar bunlar tutturmuşlar bir fizik bu dünyaları ve evrenleri yaratan kişiye fizik işler mi bu kadar tas kafalı insanlar olamaz ya cahiller bunlar desem hoşuna gidiyor mu
Gitmez çünkü işine gelmez ama diyelim ki böyle düşünüyorum kim laf edecek böyle düşünüyorum diye sen mi? edemezsin bende senin düşüncene laf edemem ama bunu dışa saygısızca aynı üstte yazdığım ve yazdığın gibi vuramazsın

Son düzenleme:

majorw0w

80+ Silver
Bu şekilde konuşamazsın sen kimsin bana hayatsız diyorsun ben Allah'ın varlığına inanıyorum diye senin gibi ateistlerin deyimiyle hayatsız mı olacağım hadi oradan
Nasıl bir düşünceye sahip olursan ol bu düşüncelere de sahip olabilirsin bunu bu şekilde saygısızca dışa vuramazsın ben dururum karşında o zaman

+ Olarak hadi bakalım hoşuna gidiyor mu bende Allah'ın gönderdiği kitaplara inanmayanlara cahil hayattan bir gram anlamayan insanlar bunlar tutturmuşlar bir fizik bu dünyaları ve evrenleri yaratan kişiye fizik işler mi bu kadar tas kafalı insanlar olamaz ya cahiller bunlar desem hoşuna gidiyor mu
Gitmez çünkü işine gelmez ama diyelim ki böyle düşünüyorum kim laf edecek böyle düşünüyorum diye sen mi? edemezsin bende senin düşüncene laf edemem ama bunu dışa saygısızca aynı üstte yazdığım ve yazdığın gibi vuramazsın
Yakında efkarlı paylaşımlar yapar. Milletin inancına saygısı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Burak Bayrı

Helal olsun. Kendini geliştirememekten bahsedip, insanların inançlarını yerden yere vurmak enteresan bi gelişmişlik. Ben kendimi böyle geliştireceksem bırakın mağarada yaşayayım. Müslümanım ve ya değilim önemi yok. Önemli olan karşındaki neye inanırsa inansın, bu inancına saygı duymak.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Yakında efkarlı paylaşımlar yapar. Milletin inancına saygısı yok.
Helal olsun. Kendini geliştirememekten bahsedip, insanların inançlarını yerden yere vurmak enteresan bi gelişmişlik. Ben kendimi böyle geliştireceksem bırakın mağarada yaşayayım. Müslümanım ve ya değilim önemi yok. Önemli olan karşındaki neye inanırsa inansın, bu inancına saygı duymak.
Söylemek istediğim bu zaten
Dünyada milyarlarca insan var bunların her biri dışarıya nasıl gösteriyorsa içinden öyle mi düşünüyor sanıyorsunuz hayır tabii ki yüzünüze gülüp arkanızdan bin bir türlü konuşan insan yok mu aynı muhabbet
Sen müslümanlar hakkında kötü veya ya bunlar cahil mi bunlara inanıyorlar kanıyorlar diyebilirsin yine saygısızca olur fakat kendi düşüncen bu
Ya anlamıyorum dersin nasıl olur ama bunu bu şekilde dile getiremezsin hele ki böyle bir konuşma yapıp düşün istediğini düşün ama bunu bu şekilde dışarıya vurma
Aynı cümleyi inanmıyor diye kendisine kursam bin bir türlü laf eder
Doğru olan dersin ki "ben inanmıyorum inanan kişilerin de inandıkları şeyleri mantıklı bulmuyorum bence hayatlarını boşuna heba ediyorlar ama kendi düşünceleri dersin" bak bu da saygılı bir yorum olur fikrini koyarsın ortaya kaliteli bir yorum yapmış olursun
Yani senin söyleminle kendini geliştirmiş olursun

TahinPekmez

80+ Silver
-Ben Ali Güngör.
-Bugün sizlerle UEFI Windows toplayacağız. Değil mi Ali?
-Evet Recep bu gün gerçekten de UEFI bir windows toplayacağız.
-Bu anakartımız yanında aparatlarıyla geliyor, değil mi Recep?
-Evet Ali bu anakartımız sahiden de yanında aparatlarıyla geliyor. Dilersen şimdi sistem testlerine geçelim Recep.
-Geçelim bakalım Ali. Shadow of War oynuyoruz burada bir ork var gördüğün gibi. Öyle değil mi Ali?
-Evet Recep orada gerçekten de bir ork var. - Şimdi vuruyorum onu Ali... Vurdum onu değil mi Ali?
-Evet Recep Gerçekten de vurdun onu.
-Bu yeni topladığımız sistem hakkında ne düşünüyorsun Ali?
-Evet Recep gerçekten de öyle. Öyle değil mi Recep?
-Evet Ali gerçekten de öyle. öyle değil mi Ali?
-Evet Recep gerçekten de öyle.
hala gülüyorum :LOL:

Fizikötesi dediğimiz kanıtlanamayan varlıklara inanmak için oldukça hayatsız
Sana koca bir yuh cekiyorum, Beni hayata bağlayan şey inancımdir. Allahin varlığını sayisiz proflar Albert Einstein bile kanıtlamış sen körü körüne diyorsun, sayısız mucizeler var üstelik. adın güzelmiş Furkan kardeş ama sende körü körüne gaflet içinden çıkamıyorsun. saygı göstermeli diyorsun ama ettiğin kelimeler ne kadar saygılı olduğunu gösteriyor. Yarin ahirette Allah diyecek ki, kimdir galib gelen, hadi inandıklarınızi getirin.ama is isten gecmis olacak.

Son düzenleme:

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Turhan Işık
Siyasi paylaşım değil adam bildiğin İslama ve Müslümanlara saldırıyor. Ulan burası Müslüman memleket insanda azıcık saygı olur Müslümana. Çok iyi olmuş şimdi teknopatı takip edeceğim bu kararları nedeniyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,245
Üyeler
160,367
Son üye
Buldog
Top Bottom