Neler Yeni

Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
mert
Siyasi paylaşım değil adam bildiğin İslama ve Müslümanlara saldırıyor. Ulan burası Müslüman memleket insanda azıcık saygı olur Müslümana. Çok iyi olmuş şimdi teknopatı takip edeceğim bu kararları nedeniyle.
Müslüman memleket?

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hakan Arıkan
Siyasi paylaşım değil adam bildiğin İslama ve Müslümanlara saldırıyor. Ulan burası Müslüman memleket insanda azıcık saygı olur Müslümana. Çok iyi olmuş şimdi teknopatı takip edeceğim bu kararları nedeniyle.
Olm din bireylere özgü bir şeydir. Memleketin bir dini olamaz toprak parçası malum.

Sümerlere aitti bu toprak parçası, Annukilere falan inanıyorlardı.

Kimse herhangi bir dine herhangi bir şeye saldırmasın bence ama ülkede gidip starbucks basan idiotlar var, starbucks katarılının hani şu din kardeşi olan hahahaha.
Türkiyede Türk firmalarını boykot listesine yazıp dağıtanlar var, komik işler....

Bence herkes huzur içinde biribine şiddet eylemi içermeden tartışsın konussun.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
Benim gözümde bu denli iş yapanlarla esnaflar aynı kesede.Bu tarz insanların siyaset yapmamalı, insanları ayrıştırıcı paylaşımlar yapmamalı uzak durmalı.Sonucta bu insanlar toplumda belki bir kitleye hitap eden insanlar.

Elbette herkesin bir görüşü olucaktır ama bu iş kendisinde kalmalı.Bu şekilde çalıştığı yere zarar vermek kimsenin hakkı değil.Kimsede aynı fikirde ve düşüncede olmak zorunda değil.

Ben doğru bir karar olduğunu düşünüyorum.

Mr.White

80+ Bronze

lillagol37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Yasin
12 yıl, az bir süre değil.

Millet hep İsrail mesajlarına tepki vermiş ama o mesajlar Ta Temmuz'da yazılan mesajlar. Savaştan önce yazılmış, savaştan önce bende İsrail'i destekliyordum zaten. Ama sanırım şu Doğu Türkistan olayı bardağı taşıran son damla oldu.
Doğu Türkistan ile alakalı ne dedi?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
CutPaste_2023-11-28_11-08-36-455.jpg

Sponsorluklar gidince tutuştular. Kaç zamandır tanıştığın adamın hal ve hareketlerini bilmez mi insan.

Technopat'ın tarihe gömülmesi yakındır. Zaten geçen senelere göre pretiji düşmüştü.

Artarof

80+ Bronze
-Ben Recep.

-Ben Ali.

-Bugün sizlerle UEFI Windows toplayacağız. Değil mi Ali?

-Evet Recep bu gün gerçekten de UEFI bir windows toplayacağız.

-Bu anakartımız yanında aparatlarıyla geliyor, değil mi Recep?

-Evet Ali bu anakartımız sahiden de yanında aparatlarıyla geliyor. Dilersen şimdi sistem testlerine geçelim Recep.

-Geçelim bakalım Ali. Shadow of War oynuyoruz burada bir ork var gördüğün gibi. Öyle değil mi Ali?

-Evet Recep orada gerçekten de bir ork var. Şimdi vuruyorum onu Ali... Vurdum onu değil mi Ali?

-Evet Recep Gerçekten de vurdun onu.

-Bu yeni topladığımız sistem hakkında ne düşünüyorsun Ali?

-Evet Recep gerçekten de öyle. Öyle değil mi Recep?

-Evet Ali gerçekten de öyle. öyle değil mi Ali?

-Evet Recep gerçekten de öyle.

aligoren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Ali gören
Instagram
Aligoren41
Bizi ilgilendirmez umrumuzdada diil. ne halide varsa görsün omurgasızın

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Tekrar bir düşün istersen. Laik bir ülkeyiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,313
Üyeler
160,371
Son üye
algormat
Top Bottom