Neler Yeni

Technopat, Recep Baltaş ile yollarını ayırdı!

Bura.K

80+ Silver
Yok biz ayırt etmekte sıkıntı yaşamıyoruz siz kabullenmekte sıkıntı yaşıyorsunuz.

Sizin duruma psikoloji bakıyor bizim yapabileceğimiz bir şey yok kusura bakmayın.
Aynen kanka, bende messi. Çok sinirim bozuluyor biliyor musun? Böyle hiç Müslüman görmek istemiyorum hele Müslüman veya Müslüman yoğunluklu ülke görürsem psikolojim bozuluyor ve inanmak istemiyorum çünkü ben faşist ve İslamofobik birisiyim.(!)

De hadi git şuradan. Tipe bak yazdıklarına bak. 2 basit olguyu bile ayırt edemiyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oda yazar birgün, yazmıyor diye bu ülke gavur ülkesi mi olacak? Diyanet işleri başkanlığını kim kurmuş bak bakalım.
Diyanet işleri İslam icin mi kuruldu Zeki arkadaşım? Din ile, bak DİN* İslam demiyorum DİN diyorum, devleti ayrı tutmak icin kurulmuştur. Bide gavur diyor çıldıracağım :D

Mr.White

80+ Bronze
Oda yazar birgün, yazmıyor diye bu ülke gavur ülkesi mi olacak? Diyanet işleri başkanlığını kim kurmuş bak bakalım.
"O da" diye yazılıyor, Gavur ülkesi demedim ayrıca ben de müslümanım fakat resmi olarak değil ikinci cevabın sorusu da aşağıda, Kurulma amacı din ve devlet işlerini ayırmak yani müslüman ülkesi olduğu için değil :D
1701169118713.png

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Turhan Işık
"O da" diye yazılıyor, Gavur ülkesi demedim ayrıca ben de müslümanım fakat resmi olarak değil ikinci cevabın sorusu da aşağıda, Kurulma amacı din ve devlet işlerini ayırmak yani müslüman ülkesi olduğu için değil :D
Alıntıyı görüntüle
Telefonda yazarken O da yazmamış oda yazmışız bu mu takıldığınız mevzu Allah aşkına?

Gavur ülkesi değilse ne ülkesi?

Mesela Ezan Türkçeleştirildiğinde de din ve devlet işlerini ayırmak için mi yapılmıştı? Türkiye de devlet hiçbir zaman laik olmadı her zaman din işlerine karıştı uygulamalar ortada. Ama bazılarının laiklikten anladığı tabii ki İslam düşmanlığı olduğu için ona da yapacak birşeyimiz yok.

Aynen kanka, bende messi. Çok sinirim bozuluyor biliyor musun? Böyle hiç Müslüman görmek istemiyorum hele Müslüman veya Müslüman yoğunluklu ülke görürsem psikolojim bozuluyor ve inanmak istemiyorum çünkü ben faşist ve İslamofobik birisiyim.(!)

De hadi git şuradan. Tipe bak yazdıklarına bak. 2 basit olguyu bile ayırt edemiyorsunuz.

Diyanet işleri İslam icin mi kuruldu Zeki arkadaşım? Din ile, bak DİN* İslam demiyorum DİN diyorum, devleti ayrı tutmak icin kurulmuştur. Bide gavur diyor çıldıracağım :D
%90-95'i Müslüman olan ülkede Diyanet İşleri evet önce Müslümanlar için kurulur. %1-2 gayrimüslim GAVUR için Diyanet İşleri başkanlığı kurulmaz.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,181
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Anadolunun Fatihi Sultan Muhammed Alparslan
Burayı ALLAH in adını anarak almıştır burası Müslüman değil diyenler bizans torunlarıdır.
Evet müslüman ülke değil niye kuduruyorsun. :D

Mr.White

80+ Bronze
Telefonda yazarken O da yazmamış oda yazmışız bu mu takıldığınız mevzu Allah aşkına?

Gavur ülkesi değilse ne ülkesi?

Mesela Ezan Türkçeleştirildiğinde de din ve devlet işlerini ayırmak için mi yapılmıştı? Türkiye de devlet hiçbir zaman laik olmadı her zaman din işlerine karıştı uygulamalar ortada. Ama bazılarının laiklikten anladığı tabii ki İslam düşmanlığı olduğu için ona da yapacak birşeyimiz yok.
Hocam bu söylediğiniz ne ülkesi kısmı bir ülke illa bir dine bağlı olmak zorunda değil ki? Sorun da bu zaten hala din ve devlet işleri kağıt üzerinde ayrı gözükse de değil bunu anlatmaya çalışıyorum zaten.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Furkan Aydın
Burası ALLAH ALLAH diyerek Fethedildi
Ve Öylede kalacak bu değişmez ama siz öyle bir kuduruyosunuzki tarihi sadece son 100 yıldan ibaret görüp ötesine gözlerinizi kapatıp lanet ediyorsunuz.
Kardeşim boşuna bunlara anlatma 100 yıl öncesine bakmak istiyorlarsa çok fazla belge bulabilirler Müslüman atalarımızın nasıl bu vatan için şehit olduklarını. Ama bunların derdi o değil. Bunların derdi sevdikleri batı ahlaksızlığını alıp ne anaların kalması ne bacılarının.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,181
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Burası ALLAH ALLAH diyerek Fethedildi
Ve Öylede kalacak bu değişmez ama siz öyle bir kuduruyosunuzki tarihi sadece son 100 yıldan ibaret görüp ötesine gözlerinizi kapatıp lanet ediyorsunuz.
Lan oğlum anayasada öyle geçiyor şeriat istiyorsan afganistan gibi ülkelere gidebilirsiniz.
siz öyle bir kuduruyosunuzki tarihi sadece son 100 yıldan ibaret görüp ötesine gözlerinizi kapatıp lanet ediyorsunuz.
Hayır 100 yıldan ibaret görmüyorum bilmeden boş yorum yapıyorsun.

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman
Lan oğlum anayasada öyle geçiyor şeriat istiyorsan afganistan gibi ülkelere gidebilirsiniz.

Şeriat yok ben var demedim Ama Müslüman ülkeyiz bu ülkeden gitmek isteyen en çok sizsiniz fırsatını bulduğunuz an kaçıp gideceksiniz ben vatanımı ölsemde terk etmem ama siz terk ediyorsunuz.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Furkan Aydın

Bence ilk önce beynini dinlendirmelisin. Müslüman bir ülkeyiz ama laiklik ile yönetiyoruz. Müslüman olmayan bir ülkeden sence bir ilde 20 den fazla cami , mescid olur mu ? Çok istiyorsan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kimlerin kanı sayesinde kurulduğunu sanada atayım.
713781_18523_30082019140151.jpg

kurtulus-savasi-nin-dorduncu-cephesi3.jpg

1032551930_0:0:1200:884_600x0_80_0_0_92447128482d54be90a5521b0938b1e7.jpg

Resmi diyanet işleri başkanlığı bulununan ve yüzlerce cami, mescid, vakıf bulununan ülke için cebinde kuranı-kerim le şehit olmuş atalarımız bunlar gibilerini görse mezarında ters dönerdi.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,181
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Şeriat yok ben var demedim Ama Müslüman ülkeyiz bu ülkeden gitmek isteyen en çok sizsiniz fırsatını bulduğunuz an kaçıp gideceksiniz ben vatanımı ölsemde terk etmem ama siz terk ediyorsunuz.
Müslüman değil diyorum sen anlamıyorsun.
ülkeden gitmek isteyen en çok sizsiniz fırsatını bulduğunuz an kaçıp gideceksiniz ben vatanımı ölsemde terk etmem ama siz terk ediyorsunuz.
En azından oraya gidip şeriat isteyen görmedim. 🤔 Yahu ilk fırsatta gidersin kandırma kendini. 🤣😂
Bence ilk önce beynini dinlendirmelisin. Müslüman bir ülkeyiz ama laiklik ile yönetiyoruz. Müslüman olmayan bir ülkeden sence bir ilde 20 den fazla cami , mescid olur mu ? Çok istiyorsan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kimlerin kanı sayesinde kurulduğunu sanada atayım.
713781_18523_30082019140151.jpg

kurtulus-savasi-nin-dorduncu-cephesi3.jpg

1032551930_0:0:1200:884_600x0_80_0_0_92447128482d54be90a5521b0938b1e7.jpg

Resmi diyanet işleri başkanlığı bulununan ve yüzlerce cami, mescid, vakıf bulununan ülke için cebinde kuranı-kerim le şehit olmuş atalarımız bunlar gibilerini görse mezarında ters dönerdi.
Laiklikle yönetilen ülke müslüman değildir siz bunu anlamıyorsunuz. Çok alakasız yorun yapmışsın.
Müslüman olmayan bir ülkeden sence bir ilde 20 den fazla cami , mescid olur mu ? Çok istiyorsan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kimlerin kanı sayesinde kurulduğunu sanada atayım.
Evet olabilir ve halkın çoğunluğu müslüman olunca devlet müslüman olunmuyor yıllardır anlamak istemiyorsunuz

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Furkan Aydın

En azından oraya gidip şeriat isteyen görmedim. 🤔 Yahu ilk fırsatta gidersin kandırma kendini. 🤣😂

Laiklikle yönetilen ülke müslüman değildir siz bunu anlamıyorsunuz. Çok alakasız yorun yapmışsın.

Evet olabilir ve halkın çoğunluğu diye müslüman olunca devlet müslüman olunmuyor yıllardır anlamak istemiyorsunuz
Devlet ne ? Bir oluşum mu ? Devlet kimi temsil ediyor ? Devlet ne için var ? Bunları bir düşün. Devletin kurucuları , devleti yönetenler uzaylı mı? Devlet halk için var. Halk neyse devlette odur. Bugün israilin başına müslüman bir devlet adamı getirebilir misin? Saçmalamakta üstünüze yok. Türk Müslümandır ve öyle kalacak. Benim soyum ne sarışın nede batılılara benzer. Gelip sülaleme bakarsan gerçek Türkleri görürsün.

abdurrahman!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Abdurrahman

Evet olabilir ve halkın çoğunluğu diye müslüman olunca devlet müslüman olunmuyor yıllardır anlamak istemiyorsunuz
Halkin çoğunluğu Müslüman diye gayette Müslüman oluyor
Ben asla gitmem ülkeden Atalarim gibi
Çünkü şahsi yaşamımdan ziyade vatanı düşünürüm 100 yıl önce senin gibiler Kurtuluş savaşında yoktu hepsi fransa gibi ülkelerdeydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,313
Üyeler
160,371
Son üye
algormat
Top Bottom