Bizim ülkede öyle şeyler oluyor muymuş, ilginçYönetim denen bir şey var ya hani dostum oy birliğiyle kovma falan hatta Apple kurucusu Steve Jobs misali
Rezil olacak durumu nasıl yok. Seni evinden kovuyorlar. Boş boğazlığın yüzünden. Saydığın kovulma örnekleriyle hiç alakası bile yok bu durumun. Yazdıklarında haklı veya haksız ben orasıyla ilgilenmiyorum. Zaten burada o konuları konuşmakta yasak. Neyi desteklediği neyi savunduğu da umurumda değil.Tesla, Uber, Apple kurucularınında kovulduğunu unutmayalım. Hatta geçen hafta OpenAI krucuları da kovulmuştu, Microsoft ısrarıyla geri döndüler.
Bunun rezil olacak bir durumu yok. Recep kafası çalışmayan bir insan değil, fakat benim gibi ağzını tutma konusunda da sorun yaşayan bir insan.
Bıraksalar bile hesaplarını silemeyecekler, çünkü technopat sosyal hesap silmeye izin vermeyerek resmen KVKK'yı çiğniyor. Donanım haber'de ilgili bir konu var açan kişi bir şekilde sildirtmiş ayrıca şikayetvar'daki bazı şikayetler de bununla ilgili.Çoğu kişi izlemez zaten sosyalde bile bırakacaklarını yazmış çoğu kişi