- En İyi Cevap
- 99
Dahası
Noktalama işaretlerinden sonra boşluk koymayı yasaklamışlar mı, saçmalık.Nokta koyarken boşluk koydum diye gün boyu mesaj atamamıştım.
Noktalama işaretlerinden sonra boşluk koymayı yasaklamışlar mı, saçmalık.Nokta koyarken boşluk koydum diye gün boyu mesaj atamamıştım.
Haklısın bende sinir oluyorum konuya cevap vermişim herkes benim yazdığımı yazıyor.Ağır kurallara alışırsan ortam daha iyi oluyor. Orada bi 500 mesajım var. Sadece hakim insanlar konuşuyor 1 cevap verildiğinde herkes onu yazmak yerine beğeni atıyor genel olarak.
Süper moderatöri şikayet etmiştim baya olay oldu tüm yetkililer toplanmıştı sonra hesap silindi.Şikayetlerinizi buraya değilde oraya yazsanız daha iyi olur
recep baltaşı mı ettinSüper moderatöri şikayet etmiştim baya olay oldu tüm yetkililer toplanmıştı sonra hesap silindi.
Kim olduğunu bilmiyorum.recep baltaşı mı ettin
Güzel Türkçemizi güzelce kullansan böyle olmaz kardeşim, sırf bunun için aşağıda düzeltme butonu var ona bastığın zaman zaten hatalarını düzeltiyor. Keşke bu forumda da öyle kurallar olsa ya da en azından düzeltme butonu. Çok garip yazım hataları var.Arkadaşlar başlıkta da belirttim biraz bı konuda kendi düşüncemi başkalarının hakkına girmeyecek şekilde söyledim adam dalga geçip hakaret etti sonra da yazım yanlışından mı ne kısıtlandım çok saçma gerçekten ! Bu kısıtlama ne zaman kalkar
Düzgün çalışmıyorGüzel Türkçemizi güzelce kullansan böyle olmaz kardeşim, sırf bunun için aşağıda düzeltme butonu var ona bastığın zaman zaten hatalarını düzeltiyor.
Crazyboy bunu sen mi yazdın Technopat'da?Söze gerek yok:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yönetimin böyle konuları açmaması daha güzel olur.