Neler Yeni

Technopat saçmalığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,327
İsim
Cemal Faruk Koçak
bir konuda tartışırkan saçma saçma bilgiler veriyorlardı vermeyin zaten insanlar forumlarda soru sorup cevap arıyorlarlar sorularına saçma saçma bilgi vermeyin insanların kafası karışıyor fln dedim atıldım ***** ***** cevaplar veriyorlardı

Nisannn

80+

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,608
İsim
Sarp Yılmaz
Arkadaşlar başlıkta da belirttim biraz bı konuda kendi düşüncemi başkalarının hakkına girmeyecek şekilde söyledim adam dalga geçip hakaret etti sonra da yazım yanlışından mı ne kısıtlandım çok saçma gerçekten ! Bu kısıtlama ne zaman kalkar
Her şeyleri tamam bir noktalama işareti sıkıntı sadece şaka gibiler :mad:

Nisannn

80+
Arkadaşlar burası Donanım Arşivi Forum. %80 Egosu tavan , -18 , gerçek hayatta yıkık , birine selam veremeyecek kadar asosyal , edebiyattan kalan ve cümlede virgül kullanılmadığı için üyeyi kısıtlayan moderatörlerin olduğu bir forum değil. Bu yüzden ordaki saçmalıkları burada şikayet etmeyin. Gerçekten Technopat'taki nadir , güzel insanlara acıyorum , harcanıyorlar orada. Dediğim gibi bu forum yeni ve hergün kendini geliştirmeye çalışıyor. Bırakın o "bazı" insanlar orada boğulsun.
Dediklerinizin bazılarına katılmıyorum. 18 yaşından küçük olup da çok faydalı bilgiler paylaşanlar da var. Yazım kurallarına dikkat edilmesinin sebebi yazılanların bir birikim oluşturması, burada da ben dikkat ediyorum. Ayrıca evet art niyetli insanlar var ama orada yazıp da gerçekte çok nitelikli olan (tanıdığım) çok insan var. Yani genellememek lazım, bilgiyi paylaşarak çoğaltmak ve yardımlaşmak en iyisi.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Dediklerinizin bazılarına katılmıyorum. 18 yaşından küçük olup da çok faydalı bilgiler paylaşanlar da var. Yazım kurallarına dikkat edilmesinin sebebi yazılanların bir birikim oluşturması, burada da ben dikkat ediyorum. Ayrıca evet art niyetli insanlar var ama orada yazıp da gerçekte çok nitelikli olan (tanıdığım) çok insan var. Yani genellememek lazım, bilgiyi paylaşarak çoğaltmak ve yardımlaşmak en iyisi.
Hocam hepsini okuduysan tırnak içinde bazı insanlar dedim zaten. Genelleme yapmadım %80 diye belirttim.

Nisannn

80+

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Daha az bence ama sen bilirsin.
Burada tek tek , her üyeyi ayrıştırarak % sayı vermek mümkün değil zaten. İkonik ve ironik olarak genelleme yapmayayım , orada bulunan "bazı" insanlardan geriye kalanlar üstüne alınmasın diye öyle belirttim.

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
O forumu takmayın. Bilinen kişilerin ve moderatörlerin ne dediklerine bakıp ona göre yorum yapıyorlar.

neoxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Uğur
Ben de oradan gelip soluğu aldım.
Yarım saat önce soru soran birine cevap verdim ve 2 dakika geçmeden "Bir veya daha fazla mesajınız konu bütünlüğüne katkı sağlamadığı gerekçesiyle "gereksiz mesaj" olarak değerlendirilmiştir. " uyarısını alıp "Lütfen konu ile alakasız olabilecek mesajlar yazmayınız. " diye Uyarı Puanı verip hesabımın yetkilerinii kısıtladılar.

Öyle ki artık kurduğumuz cümlelere de karışır oldular. Tek satırlık bir cümle kurarken bile en az 1 saat kontrol edip düşünmek lazım.!

Ekler

• teknopat uyarı.png
    teknopat uyarı.png
    28.7 KB · Hit: 53

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Ben de oradan gelip soluğu aldım.
Yarım saat önce soru soran birine cevap verdim ve 2 dakika geçmeden "Bir veya daha fazla mesajınız konu bütünlüğüne katkı sağlamadığı gerekçesiyle "gereksiz mesaj" olarak değerlendirilmiştir. " uyarısını alıp "Lütfen konu ile alakasız olabilecek mesajlar yazmayınız. " diye Uyarı Puanı verip hesabımın yetkilerinii kısıtladılar.

Öyle ki artık kurduğumuz cümlelere de karışır oldular. Tek satırlık bir cümle kurarken bile en az 1 saat kontrol edip düşünmek lazım.!
Gerçekten konu ile hiç alakası yok cevaptan bile konunun ne olduğunu anladım aw nası yok

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Türkçe yazmayı öğrenirseniz bir sıkıntı çıkmaz. 739 mesajım var ve aldığım ceza sayısı 18 ve çoğu saatlik.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom