Zaten yasak ?Türkçe kurallarına uyulduğu için bile orada olabilirim.
Evet her gün ban yiyebilirsiniz ama burada "Acillllll" yazan konuların olmasından çok daha iyidir.
Beğenmeyen orada durmaz o kadar.
Yasak da, yasakları çok çiğniyorlar.Zaten yasak ?
Bende PC nin c sini küçük yazdım diye 1 hafta ban attılar sonrada bir daha girmedim 2 sene olduArkadaşlar başlıkta da belirttim biraz bı konuda kendi düşüncemi başkalarının hakkına girmeyecek şekilde söyledim adam dalga geçip hakaret etti sonra da yazım yanlışından mı ne kısıtlandım çok saçma gerçekten ! Bu kısıtlama ne zaman kalkar
Yazım yanlışına önem veren ama videolarında ne dediği anlaşılmayan , yabancı tabirler kullanan saçma yerdir TECHNOPATArkadaşlar başlıkta da belirttim biraz bı konuda kendi düşüncemi başkalarının hakkına girmeyecek şekilde söyledim adam dalga geçip hakaret etti sonra da yazım yanlışından mı ne kısıtlandım çok saçma gerçekten ! Bu kısıtlama ne zaman kalkar
Her crazyboy40 ben olsaydım ooCrazyboy bunu sen mi yazdın Technopat'da?
Kardeşim ben daha yeni açmıştım ayrıca ben ghostrider sevmemSöze gerek yok:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yönetimin böyle konuları açmaması daha güzel olur.
hocam ben forumdan atıldımArkadaşlar başlıkta da belirttim biraz bı konuda kendi düşüncemi başkalarının hakkına girmeyecek şekilde söyledim adam dalga geçip hakaret etti sonra da yazım yanlışından mı ne kısıtlandım çok saçma gerçekten ! Bu kısıtlama ne zaman kalkar
nedenhocam ben forumdan atıldım
Kısıtlamanın ne zaman kalkacağını bilemiyorum ama Technopat'ta çok bilmiş ve egosunu tatmin etmek için karşısındakini ezikleyen çok.
Technopat'ın özeti budur, üzerinde konuşulmaya değmezler.Arkadaşlar başlıkta da belirttim biraz bı konuda kendi düşüncemi başkalarının hakkına girmeyecek şekilde söyledim adam dalga geçip hakaret etti sonra da yazım yanlışından mı ne kısıtlandım çok saçma gerçekten ! Bu kısıtlama ne zaman kalkar