Neler Yeni

Technopat saçmalığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Berooo

80+
Türkçe kurallarına uyulduğu için bile orada olabilirim.

Evet her gün ban yiyebilirsiniz ama burada "Acillllll" yazan konuların olmasından çok daha iyidir.

Beğenmeyen orada durmaz o kadar.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
3-4 Ay önce bir gül yüzünden 2 Ay Mesaj yazamamıştım.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Türkçe kurallarına uyulduğu için bile orada olabilirim.

Evet her gün ban yiyebilirsiniz ama burada "Acillllll" yazan konuların olmasından çok daha iyidir.

Beğenmeyen orada durmaz o kadar.
Zaten yasak :) ?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Arkadaşlar burası Donanım Arşivi Forum. %80 Egosu tavan , -18 , gerçek hayatta yıkık , birine selam veremeyecek kadar asosyal , edebiyattan kalan ve cümlede virgül kullanılmadığı için üyeyi kısıtlayan moderatörlerin olduğu bir forum değil. Bu yüzden ordaki saçmalıkları burada şikayet etmeyin. Gerçekten Technopat'taki nadir , güzel insanlara acıyorum , harcanıyorlar orada. Dediğim gibi bu forum yeni ve hergün kendini geliştirmeye çalışıyor. Bırakın o "bazı" insanlar orada boğulsun.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar başlıkta da belirttim biraz bı konuda kendi düşüncemi başkalarının hakkına girmeyecek şekilde söyledim adam dalga geçip hakaret etti sonra da yazım yanlışından mı ne kısıtlandım çok saçma gerçekten ! Bu kısıtlama ne zaman kalkar
Bende PC nin c sini küçük yazdım diye 1 hafta ban attılar sonrada bir daha girmedim 2 sene oldu

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Arkadaşlar başlıkta da belirttim biraz bı konuda kendi düşüncemi başkalarının hakkına girmeyecek şekilde söyledim adam dalga geçip hakaret etti sonra da yazım yanlışından mı ne kısıtlandım çok saçma gerçekten ! Bu kısıtlama ne zaman kalkar
Yazım yanlışına önem veren ama videolarında ne dediği anlaşılmayan , yabancı tabirler kullanan saçma yerdir TECHNOPAT

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
cümle başında büyük harf kullanmadım diye 2 gün ceza yemiştim

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,559
İsim
Samet Kaya

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
hocam ben forumdan atıldım

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,559
İsim
Samet Kaya
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mustafa Demirel
Kısıtlamanın ne zaman kalkacağını bilemiyorum ama Technopat'ta çok bilmiş ve egosunu tatmin etmek için karşısındakini ezikleyen çok.
Technopat'ın özeti budur, üzerinde konuşulmaya değmezler.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom