Neler Yeni

Technopat saçmalığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,559
İsim
Samet Kaya

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,704
İsim
misfit
Uygunsuz içerik
Arkadaşlar başlıkta da belirttim biraz bı konuda kendi düşüncemi başkalarının hakkına girmeyecek şekilde söyledim adam dalga geçip hakaret etti sonra da yazım yanlışından mı ne kısıtlandım çok saçma gerçekten ! Bu kısıtlama ne zaman kalkar
Yazım yanlışını geç, az önce bu forumda açtığım konuyu daha fazla kişiden daha hızlı cevap alabilmek için orada açtım diye ban yedim. Nedenini sorduğumda ilk burada açmanız gerekiyordu bize SEO açısından zararlı dedi. Gördüğüm ve kullandığım en rezil forum olabilir. Üye memnuniyeti ile değil hep zirveye oynamayla ilgileniyorlar. Bir daha kullanmayacağım sizde kullanmayın.

Chrollo04

80+ Bronze
Yazım yanlışını geç, az önce bu forumda açtığım konuyu daha fazla kişiden daha hızlı cevap alabilmek için orada açtım diye ban yedim. Nedenini sorduğumda ilk burada açmanız gerekiyordu bize SEO açısından zararlı dedi. Gördüğüm ve kullandığım en rezil forum olabilir. Üye memnuniyeti ile değil hep zirveye oynamayla ilgileniyorlar. Bir daha kullanmayacağım sizde kullanmayın.
haklılar ama ban atmaları saçma olmuş reaksiyon yerine ban atıyorlar zaten

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,704
İsim
misfit
haklılar ama ban atmaları saçma olmuş reaksiyon yerine ban atıyorlar zaten
Önce uyarı mesajı çıktı, ardından ban attı. Hadi sadece uyarı mesajı çıksa neyse diyeceğim de üstüne ban atmak nedir arkadaş ya?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bantopat. Kuralpat. TDKpat.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Türk Dil kurumupat

Status
Bu konu kilitlenmiştir.