Neler Yeni

Technopat Sosyal Haksız Uyarı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Technopat sosyal üzerinde aşağıda linkini bıraktığım konuda yazdığım cevabın hatalı olduğu gerekçesi ile uyarı aldım ve yetkilerim süreli olarak kısıtlandı. Bunun haksız olduğunu düşünüyorum uyarıyı raporladım lakin bir sefer hesabıma işledi başka ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

Mesaj otomatik birleştirildi:

gelen cevaba bak

Ekler

• 97678E93-4F8D-4E9A-9499-497273F27F5D.png
    97678E93-4F8D-4E9A-9499-497273F27F5D.png
    278 KB · Hit: 174

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Technopat sosyal üzerinde aşağıda linkini bıraktığım konuda yazdığım cevabın hatalı olduğu gerekçesi ile uyarı aldım ve yetkilerim süreli olarak kısıtlandı. Bunun haksız olduğunu düşünüyorum uyarıyı raporladım lakin bir sefer hesabıma işledi başka ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

gelen cevaba bak
O foruma girenin akıl sağlığından şüphe ederim.Konulara onay için saatlerce mi beklersin, en ufak bi noktalama işareti veya harf hatasında uyarı mi yersin.En gereksiz forum benim gözümde.

milenix

80+ Gold
O foruma girenin akıl sağlığından şüphe ederim.Konulara onay için saatlerce mi beklersin, en ufak bi noktalama işareti veya harf hatasında uyarı mi yersin.En gereksiz forum benim gözümde.
bencede aynı yok büyük küçük harf yok noktalama işareti yok yazım hatası ne boş nedenler

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
technopatta kurallar buradaki gibi gevşek değil burdaki gibi gevşek olsa bu olur

kısaca technopat buranın aksine kuralları katı olan bir yer

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
technopatta kurallar buradaki gibi gevşek değil burdaki gibi gevşek olsa bu olur

Hocam böyle olaylar çok nadir oluyor burada öyle de bir durum var. Çok katı mı daha iyi arada bir küfür eden insanların olması mı dersen tabii ki ikinci seçenek.

• Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• 8E3DD977-D863-4772-8EDF-6C72DB7B93F1.png
    8E3DD977-D863-4772-8EDF-6C72DB7B93F1.png
    255.4 KB · Hit: 63

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Hocam böyle olaylar çok nadir oluyor burada öyle de bir durum var. Çok katı mı daha iyi arada bir küfür eden insanların olması mı dersen tabii ki ikinci seçenek.
nadir olduğunu biliyorum. ama burda kuralların gevşek olduğu doğru bir gerçek

Kanka kurallar la biralakası yok ben soru işareti koymama rağmen uyarı attılar
işte orada tdk türkçesi kullanman lazım

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Tuğrul
Birader gevşeklikle alakası yok bu durumun tamamen karakter meselesi. Yardıma ihtiyacı olan kişi klavyesinin azizliğine uğrayıp bir harfi veya noktalamayı yanlış yazdı diye hem paylaşımı yayınlanmıyor, hem de dalga geçer gibi noktalama koymadığınız için şu kadar süre yasaklandınız diye bildirim alıyor. Sence bu mantıklı mı? Akademik yazılarda bile o kadarına müsamaha gösteriliyor, bunlar sadece teknolojiyle uğraşan kişiler Başbakana mesaj iletme gibi bir dertleri yok.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener

Evet öyle fakat ben bu kadar toxic birini bu forumda ilk defa gördüm. Bence katı olsun veya olmasın bazı şeyler kişilik ve karakter meselesidir.

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Birader gevşeklikle alakası yok bu durumun tamamen karakter meselesi. Yardıma ihtiyacı olan kişi klavyesinin azizliğine uğrayıp bir harfi veya noktalamayı yanlış yazdı diye hem paylaşımı yayınlanmıyor, hem de dalga geçer gibi noktalama koymadığınız için şu kadar süre yasaklandınız diye bildirim alıyor. Sence bu mantıklı mı? Akademik yazılarda bile o kadarına müsamaha gösteriliyor, bunlar sadece teknolojiyle uğraşan kişiler Başbakana mesaj iletme gibi bir dertleri yok.
forumda mesaj yazarken kutucuğun sol altında nokta ve büyük harf düzeltme var_

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Tuğrul
forumda mesaj yazarken kutucuğun sol altında nokta ve büyük harf düzeltme var_
Tamam kardeşim fanatiksin belli oldu derdin ama bu durumun savunulacak bir yanı yok. Yardım alacak kişilerinde lisans mezunu olmasına gerek yok (kaldı ki lisans mezunları bile gerekli eğitimi alamayabiliyor). Amaç bir konuda yardım almak bu konu teknoloji, Türk Dili ve Edebiyatı değil.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,859
Üyeler
161,154
Son üye
lalo_salamanca
Top Bottom