o kısmı bende sevmiyorum hem fanatik olsam burda neden 2 bin mesajım olsunTamam kardeşim fanatiksin belli oldu derdin ama bu durumun savunulacak bir yanı yok. Yardım alacak kişilerinde lisans mezunu olmasına gerek yok (kaldı ki lisans mezunları bile gerekli eğitimi alamayabiliyor). Amaç bir konuda yardım almak bu konu teknoloji, Türk Dili ve Edebiyatı değil.
İnatla savunduğun için bana öyle gelmiş olabilir. Kırdıysam kusura bakma benim hatam.o kısmı bende sevmiyorum hem fanatik olsam burda neden 2 bin mesajım olsun
Hocam şuraya bakın ve ne anladığınızı söyleyinBazı müşterilerimde olan bir durum Eğer bir yazıda nokta virgül kurallarına uyulmadan yazılıysa okuyamıyorlar yada okuduklarını anlıyamıyorlar. Sanırım o forumdaki yetkililerde bunlar gibi o sebepten![]()
O gereksiz dediğin forum Türkiyenin ilk büyük teknoloji forumlarından biri ve her ne kadar katı kurallar olsada yaş ortalaması bu forumun üstünde olduğu belli.O foruma girenin akıl sağlığından şüphe ederim.Konulara onay için saatlerce mi beklersin, en ufak bi noktalama işareti veya harf hatasında uyarı mi yersin.En gereksiz forum benim gözümde.
Merhabalar burası Technopat DEĞİL.Technopat sosyal üzerinde aşağıda linkini bıraktığım konuda yazdığım cevabın hatalı olduğu gerekçesi ile uyarı aldım ve yetkilerim süreli olarak kısıtlandı. Bunun haksız olduğunu düşünüyorum uyarıyı raporladım lakin bir sefer hesabıma işledi başka ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gelen cevaba bak
Bayım zaten bunu soruyorum, nasıl iletişime geçerim? Bunu anlamak bu kadar mı zor. Allah aşkına yapmayın!Merhabalar burası Technopat DEĞİL.
Şikayet hattı hiç değil.
Burada bunları yazmanız sadece zamanınızın boşa gitmesidir.
Sorunlarınızı oranın moderatörleri ile çözebiliyorsanız çözebilirsiniz ama burada çözemezsiniz.
Lütfen şu konuları açmayınız teşekkür ederim
Bunun kuralla ne alakası var? Bu kadar alakasız saçma bir şeyi yazarken hiç alakası var mı diye bakmadın mı gerçekten?technopatta kurallar buradaki gibi gevşek değil burdaki gibi gevşek olsa bu olur
Öneri - Dierya DK61E klavye inceleme / Gateron switch Hot swap
klavye elime geldi baya güzel isterseniz fotosunu atabilirim H.o bakalimforum.donanimarsivi.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kısaca technopat buranın aksine kuralları katı olan bir yer