Neler Yeni

Technopat Sosyal Haksız Uyarı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,497
İsim
Hakanbey
Bazı müşterilerimde olan bir durum Eğer bir yazıda nokta virgül kurallarına uyulmadan yazılıysa okuyamıyorlar yada okuduklarını anlıyamıyorlar. Sanırım o forumdaki yetkililerde bunlar gibi o sebepten :)

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Tamam kardeşim fanatiksin belli oldu derdin ama bu durumun savunulacak bir yanı yok. Yardım alacak kişilerinde lisans mezunu olmasına gerek yok (kaldı ki lisans mezunları bile gerekli eğitimi alamayabiliyor). Amaç bir konuda yardım almak bu konu teknoloji, Türk Dili ve Edebiyatı değil.
o kısmı bende sevmiyorum hem fanatik olsam burda neden 2 bin mesajım olsun

Bazı müşterilerimde olan bir durum Eğer bir yazıda nokta virgül kurallarına uyulmadan yazılıysa okuyamıyorlar yada okuduklarını anlıyamıyorlar. Sanırım o forumdaki yetkililerde bunlar gibi o sebepten :)
Hocam şuraya bakın ve ne anladığınızı söyleyin

Ekler

• 9913F259-9055-4DED-B080-9E419D570C56.png
    9913F259-9055-4DED-B080-9E419D570C56.png
    255.4 KB · Hit: 34

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
yusuf ecer
technopatın ilk zamanları çok heyecanla foruma üye olup insanlara yardım etmek, bilgi paylaşımı yapmak istedim ama 3. gün 3.kez harf hatasından ban yediğim için böyle forumun... diyerek bir daha da girmedim.. O gün donanım arşivi forum olsaydı ve oraya üye olsaydım şuan bi 60-70k mesajım vardı ama tek forumdu diyebilirim:D

kraxius

80+ Bronze
Bantopat olucak o bana da 1 hafta ban attılar tek cümle halinde yazdım diye 2 gün sonra kalkıcak ceza iyi ki bu forumu bulmuşum

Furkanozr

80+ Silver
O foruma girenin akıl sağlığından şüphe ederim.Konulara onay için saatlerce mi beklersin, en ufak bi noktalama işareti veya harf hatasında uyarı mi yersin.En gereksiz forum benim gözümde.
O gereksiz dediğin forum Türkiyenin ilk büyük teknoloji forumlarından biri ve her ne kadar katı kurallar olsada yaş ortalaması bu forumun üstünde olduğu belli.
Bende donanım arşivini daha iyi buluyorum ama senin technopat için gereksiz demen saygısızlıktır.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Technopat sosyal üzerinde aşağıda linkini bıraktığım konuda yazdığım cevabın hatalı olduğu gerekçesi ile uyarı aldım ve yetkilerim süreli olarak kısıtlandı. Bunun haksız olduğunu düşünüyorum uyarıyı raporladım lakin bir sefer hesabıma işledi başka ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

Mesaj otomatik birleştirildi:

gelen cevaba bak
Merhabalar burası Technopat DEĞİL.
Şikayet hattı hiç değil.
Burada bunları yazmanız sadece zamanınızın boşa gitmesidir.
Sorunlarınızı oranın moderatörleri ile çözebiliyorsanız çözebilirsiniz ama burada çözemezsiniz.
Lütfen şu konuları açmayınız teşekkür ederim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bişey olmaz bende alıştım bomboş uyarı ban almaya sende alışırsın

Merhabalar burası Technopat DEĞİL.
Şikayet hattı hiç değil.
Burada bunları yazmanız sadece zamanınızın boşa gitmesidir.
Sorunlarınızı oranın moderatörleri ile çözebiliyorsanız çözebilirsiniz ama burada çözemezsiniz.
Lütfen şu konuları açmayınız teşekkür ederim
Bayım zaten bunu soruyorum, nasıl iletişime geçerim? Bunu anlamak bu kadar mı zor. Allah aşkına yapmayın!

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,877
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
technopatta kurallar buradaki gibi gevşek değil burdaki gibi gevşek olsa bu olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

kısaca technopat buranın aksine kuralları katı olan bir yer
Bunun kuralla ne alakası var? Bu kadar alakasız saçma bir şeyi yazarken hiç alakası var mı diye bakmadın mı gerçekten?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,877
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ayrıca burası o konuda çözüm bulabileceğiniz bir yer değil maalesef.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,874
Üyeler
161,157
Son üye
cembngl
Top Bottom