Technopat Sosyal neden bu kadar katı?

Benim de 24 tane uyarım var ve o 24 uyarıda sonra dikkat etmeye başladım sonrada 9 yıllık ban yedim yani eğer ban yersen bir daha yapmazsın.
Yoo ban yedikće dikkat ediyorsun ama illaki gozunden bir nokta hatasi kaćiyor vede bayginlik gećiriyorsun artik ben cok ban yiyonce "da forum" baslarim diyip hic uymadim vede birine muslumanim dedim 4 yil ban
...

asdad.PNG

Sosyal'deki kurallara da en çok tepkiyi bu forumdakiler veriyor arkadaş, oranın da kuralları öyle, yapacak bir şey yok.
Kitleyi düzeltmenin yollarından birisi de bu katı kurallardır, işe de yarıyor, yaramıyor değil.
Haklısın hocam, ben cevap ararken birden böyle bir şeyle karşılaşmak şaşırttı beni

Konuya cevap yazıldı ama maalesef ben cevap yazamadım. Bunu sitem ediyorum ben. Konu çoktan ana sayfadan düştü

Halbuki gayet açık bir şekilde yazdım sadece de/da eklerinde hata yapmışım o kadar

Uzatmanın bir mantığı yok yaptık bir hata bundan sonra dikkat etmek lazım

Ben orada hesabımı bay pas ettirdim. Artık yazı yazamıyorum istesem bile, istiyor muyum peki? Elbette hayır.
Tonla yazım yanlışı yapan kendi arkadaşları ve ekipleri hiç bir ceza almadan yine yazmaya devam ederken, diğerleri inanılmaz komik cezalar alabiliyor.
Rapor sistemini kullanıyor musun? Özellikle 13-19 ve 22-03 saatleri arasında raporlarsan cezanın tadına bakarlar merak etme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,034
Üyeler
183,372
Son üye
otc1413
Geri