Technopat Sosyal VS Donanım Arşivi Forum

Orada teknik destek buraya oranla daha iyi, kurallar daha sıkı olduğunan orada sizi gibi pek trol çıkmıyor.
Burada ürünlere hakimler, burada oraya oranla çok daha samimi bir ortam var, orası daha büyük bir forum olduğundan daha az görülmemiş konu oluyor.
TP'de de aynı adı kullanıyorum, tecrübelerime inanmak için oradan bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kısacası DA'ı daha çok severim ama son 2 gündür doğru düzgün konu yok ve sıkmaya başladı.

Donanım Arşivi Forum diyince Donanım Arşivinde mi duracaksın, Technopat diyince Technopat'ta mı duracaksın? İkisini de gerektiği zaman kullanın yahu, kasmaya gerek yok.

Gerçi tek amacının kaos çıkarmak olduğu belli ama neyse...

DA Forum ortamı diğer hiçbir forumda yok.
Fakat Technopatta çok daha fazla üye var ve bilgi birikimi olan insan daha fazla.
Ben DA kullanıyorum burası daha güzel :)

Technopatta 40 yaşında bir adam konu açar herkes yardımcı olur sistemi toplar. Burda 40 yaşında bir adam konu açar konuda herkes birbirine girer falan derken adamın sistem havada kalır. ''Bi sistem istedik ortalık karıştı. Bu veletler dünyayı bu forumdan ibaret sanıyor'' der. Bu forum ne yazık ki yaş kitlesinden ( aralarında çok kaliteli insanlar da var ) dolayı çok kanser.

Burası forum karşılaştırma yeri değil!!!

Sebep? Bir soru sormussunuz, arkadas da Technopat demis. Ne var ki bunda?

Soruya gelecek olursak; Her forum kendine has üyeler barindiriyor. ShiftDelete'de telefon konulari hakkinda bayagi bilgili ve tecrübeli arkadaslar mevcut. Technopat'ta ise hata raporu ile acilmayan oyun sorunlarini cözen ve mavi ekran hatalarina derman olan bir sürü üye bulunmakta. Bunun haricinde deli gibi rehber hazirliyorlar. Bilgi havuzu desek yalan olmaz herhalde.

Bu forum hakkinda ise pek bir sey söyleyemeyecegim, cünkü burada fazla aktif degilim. Yeni bir olusum, fakat zamanla burasi da iyi yerlere gelecektir.
Etherium ve Bilimum Kripto para kültürü var bu forumda,Abdullah abi buna öncü tabi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Özgürlük ortamı bu Forum,bu nasıl bir dil? Tecnopat Sosyali hiç sevmem ama bu yaptıgın provakatörlüğe kayabilir dikkat et.

Ben iki tarafta da konu açarım. DA Forum'da açtığım konuları technopat da açınca hiç cevap gelmeyen konularım açıklayıcı cevaplar ile doluyor.
İki tarafı da seviyorum yani. Burada ki şakamatikleri, orada ki bilgi dolu ciddi insanları severim.

Geri