Donanım Arşivi Forum vs Technopat Forum

Arkadaşlar selamlar forumda yeniyim yardımlaşma anlamında Technopat Sosyal mı daha iyi, burası mı? Technopatta 5 yıldır üyeyim de burayı bilmiyorum.
Teknik sorunlarina burada cevap bulma ihtimalin daha az oraya gore. Sonucta orasi daha koklu bir forum. Fakat benim genel gozlemim oradaki insanlar tek kelimeyle egoist. Tabi herkes icin gecerli degil bu ama genel gordugum oyle sahsen. Bu forumun en buyuk avantajinin samimiyet oldugunu dusunuyorum. Ayrica buranin moderasyon tarafi da daha basarili bence.

Donanım arşivi diye yazılır ÖZGÜRLÜK diye okunur . aynı başlıkta kullandığınız diğer forumda sırf kullanıcı adımın sonunda da yazıyor diye kullanıcı adımı değiştirdiler daha sonra da cümlenin sonunda nokta yok diye ban yedim

Recep'in bulunduğu her yerde;
  • Kurallara mutlaka uymalısın, esneklik sıfırdır,
  • Yazım kurallarını çok iyi bilmelisin,
  • Konu dışında en ufak bir yazında direkt ceza alırsın,
  • İnsanların birbirlerine karşı saygıları 0'dır
  • Siyasi veya Politik şeyler konuşurken her an ban yiyebilirsin,
  • Moderatör ve yöneticiler kendilerini Allah olarak görürler, haksız oldukları konu yoktur,
  • Eğer forumda tanınmış isen ya da mesajların fazlaysa yardımcı olurlar, öteki türlü çok zor.
Teşekkürler.

burası techonpata göre daha yumuşak ve samimi bir ortam ama technopatta da bilgili insan daha çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Recep'in bulunduğu her yerde;
  • Kurallara mutlaka uymalısın, esneklik sıfırdır,
  • Yazım kurallarını çok iyi bilmelisin,
  • Konu dışında en ufak bir yazında direkt ceza alırsın,
  • İnsanların birbirlerine karşı saygıları 0'dır
  • Siyasi veya Politik şeyler konuşurken her an ban yiyebilirsin,
  • Moderatör ve yöneticiler kendilerini Allah olarak görürler, haksız oldukları konu yoktur,
  • Eğer forumda tanınmış isen ya da mesajların fazlaysa yardımcı olurlar, öteki türlü çok zor.
Teşekkürler.
kısaca mini otokrat

Teknik sorunlarina burada cevap bulma ihtimalin daha az oraya gore. Sonucta orasi daha koklu bir forum. Fakat benim genel gozlemim oradaki insanlar tek kelimeyle egoist. Tabi herkes icin gecerli degil bu ama genel gordugum oyle sahsen. Bu forumun en buyuk avantajinin samimiyet oldugunu dusunuyorum. Ayrica buranin moderasyon tarafi da daha basarili bence.
Doğru, teknik konularda burası çöp cidden, tekolay ve pat çok daha iyi, burada genelde mimci tipler ve herşeyi goygoya vuran gencler var.

Technopat ve techolay distopya gibi hissettiriyor. Başlığa büyük harf ile başlamayı mı unuttun? Geçmiş olsun

1000006890.webp

Forum kültürünü öğrenmek ve rahat rahat takılmak için burası ama bilgi ve donanım sahibi olmak için orası

DA Forumun Tasarımı ve kullanımı kolay. Moderatörleri egolu değil. Saçma sapan bir şeyden dolayı ban yemezsin. Kimse kimseyle özellikle uğraşmıyor. Sevmediklerini kolayca engelleyebiliyorsun. (Abdullah Çatlı ppli arkadaşı engelledim mesela kendisine selam olsun hiç sevmiyorum)
Kısaca burası çok daha iyi ya. Ancak teknik konularda ciddi bir yardıma ihtiyacın varsa Technopat'a sormak daha doğru olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,432
Üyeler
187,051
Son üye
oguzhandnz
Geri