- Reaksiyon skoru
- 12
Geçen biri antivirüs önerisi istiyordu Norton yazdım diye hepsi birden dislike attılar, neymiş Kaspersky daha iyiymiş falan. Çok toksik insan var buralarda dayanamadım.
alik ** senin gibi bir başkan ömrü hayatımda görmedim en rezalet yönetimdir açık araNorton önerilir mi
Alıntıyı görüntüle
hocam pp nizdeki yıldızlar az değil mi ! böyle olmalı bence !!!!alik ** senin gibi bir başkan ömrü hayatımda görmedim en rezalet yönetimdir açık ara
onların hepsi el emeği göz nuru bazılarının ki gibi himmetle alınmamış
bende dislike atardımGeçen biri antivirüs önerisi istiyordu Norton yazdım diye hepsi birden dislike attılar, neymiş Kaspersky daha iyiymiş falan. Çok toksik insan var buralarda dayanamadım.
Her yerde var onlarGeçen biri antivirüs önerisi istiyordu Norton yazdım diye hepsi birden dislike attılar, neymiş Kaspersky daha iyiymiş falan. Çok toksik insan var buralarda dayanamadım.
Techolay da bir kişi lgbt ile alakalı bir konu açmış ve milletten fikrini söylemesini istemiş. Ben de sadece fikrimi belirttim. Başka hiç bir şey yazmadım. Söylediğim Eşcinsellik, lgbt yasaklanmalı çocukların psikolojisi bozuluyor böyle şeylere yöneliyorlar dedim. Adamlar öyle bir dellendiler ki vay efendim onlar da insan sanane demeye başladılar. Utanmasalar ana bacı sövecekler. Her neyse her iki forum da da böyle bir kitle var. Her şeye sadece düz bir açıdan bakan, kendilerinden başka kişilerin fikirlerinin tamamen yanlış olduğunu, onlardan başka kimsenin doğruyu bilmediğini zanneden tipler.Geçen biri antivirüs önerisi istiyordu Norton yazdım diye hepsi birden dislike attılar, neymiş Kaspersky daha iyiymiş falan. Çok toksik insan var buralarda dayanamadım.
Kanka bi kaspersky ile tarat pcyiGeçen biri antivirüs önerisi istiyordu Norton yazdım diye hepsi birden dislike attılar, neymiş Kaspersky daha iyiymiş falan. Çok toksik insan var buralarda dayanamadım.