Neler Yeni

technopat yine dedi diyeceğini

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Dostum fiyatına göre ne kasa kötü ne de PSU uzatma haklı olduğun da hiçbir taraf yok acaba ne alacakmış o paraya 550W Corsair CX falan alacaksın sanırım.
Sistemin fiyatına söylediğim bir şey yok, fiyat gerçekten çok iyi.

Mesela ZM550 gibi modeller kullanılabilirdi, CX550 beklemiyorum zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sistemin fiyatına söylediğim bir şey yok, fiyat gerçekten çok iyi.

Mesela ZM550 gibi modeller kullanılabilirdi, CX550 beklemiyorum zaten.
ZM550 modelini kullanın sonra yorum yapın Allah için editörler neden var? ZM550 nedir de SHP V2'yi çöp yapıyor? ne kastınız ya 650W PSU sistem 250W tüketecek PSU boş boş yatıp ısınmayacak bile kusur aramaya gerek yok. Geçenlerde rx 580 li sistemi 5300e yapanlardan daha tepkim aldı kasayı bedava versem Allah çarpsın neden Kasa mesh değil dersiniz. İnsanların şevkini kırmayın. Bu sistemin bu fiyata normalde hakkı APU Sistem var mı ötesi? yok. uzatmaya da gerek yok. kusur aramaya kalkarsan kadı da kusur bulursun

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
ZM550 modelini kullanın sonra yorum yapın Allah için editörler neden var? ZM550 nedir de SHP V2'yi çöp yapıyor? ne kastınız ya 650W PSU sistem 250W tüketecek PSU boş boş yatıp ısınmayacak bile kusur aramaya gerek yok. Geçenlerde rx 580 li sistemi 5300e yapanlardan daha tepkim aldım kasayı bedava versem Allah çarpsın neden Kasa mesh değil dersiniz. İnsanların şevkini kırmayın. Bu sistemin bu fiyata normalde hakkı APU Sistemi var mı ötesi? yok. uzatmaya da gerek yok. kusur aramaya kalkarsan kadı da kusur bulursun
ZM550, SHP V2'yi çöp yapıyor demedim. PSU zaten sisteme fazlasıyla yetiyor ama ileride upgrade yapıldığı zaman bir sorun çıkarabilir diye dedim.

Dediğim gibi, fiyata lafım yok. Sistem alınır mı diye sorarsanız da bence alınır, aynı fiyata daha iyisi yok çünkü.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
https://www.technopat.net/sosyal/konu/4899tl-monitoer-dahil-en-iyi-oyuncu-bilgisayari.1237675/
arkadaşlar yine laf atıyorlar mesela 3100 işlemciye 10100f niye kullanmıyor demişler ram ve işlemci overclocku için ekran kartını abdullah abi açıkladı psu ortalama onada laf söylüyorlar bu bütçeye üst seviye bulamassın gayet iyi yani bütçeye kasa hava akışı yok demişler kasanın yanlarında zaten yeterli hava alabileceği yerler var ikide üste fan çak ohhh @Abdullah Hacıgül
Hala tek fanlı ekran kartına laf ediyor gülünçler hakketen. Lan oğlum 3300 lira lan sistem 3300 lira para mı bu dönemde? 16Gb ram var 480gb SSD var anakartı B450 anakart ekran kartı gayet iyi daha ne. ''neden phoenix kullanılmış'' lan ROG strix mi kullansın adam? 7 buçuk lira dolar kurunda ve şöyle bir dönemde bu sistemin fiyatına ve özelliklerine bakınca gayet iyiyken adam çıkmış hala tek fanlı ekran kartına ve kasanın mesh olmamasına laf ediyor. Neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum. 3300 lira gibi bir parada 9100f'li 8Gb ram 240GB sorunlu SSD'li GTX1650li sistemler alacağınıza bunu alın geçin. Her ne kadar stok bittiyse de 3 saat içerisinde fiyatının en iyisi oldu. Ayrıca videoyu izlemeden hala tek fanlı olmasına laf ediyorlar. Testlerde 78 dereceyi geçmiyor ekran kartı daha ne istiyorsun 3300 lira gibi bir bütçede? Daha fazla ısınan çift fanlılar var. Haterlık bu kadar olmaz ya. Kendilerinden 2-3 yaş küçük kitlesi var diye sistemlerine bile laf ediyorlar hele kendileri aynı özellikte daha kötü bir anakart ve daha kötü bir SSD ile 2200 lira daha pahalı bir sistem yaptılar. Kendiniz hiç mi tek fanlı ekran kartıyla sistem toplamadınız? SHP V2 varmışmış da la bu bütçede Everest öneriyorsunuz ama gelip SHP V2'ye sallıyorsunuz. Dünya haterlık ödülünü haketmiş bulunmakta Technopat Sosyal üyeleri.

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Bu konuyu açmakdaki tek amacın kavga çıkartmak. Tek bir üyenin mesajı yüzünden bütün forumu kötülemeyin ne zaman bırakacaksınız merak ediyorum doğrusu.

Sistem gayet güzel. Güç kaynağı olarak daha iyi bir model kullanılabilirdi ama sorun değil. Alanlara şimdiden hayırlı olsun.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Tamam, çoğunluk için konuşursak da kasanın hava akışı kötü, PSU da kötü, kalitesiz bir 650w PSU yerine kaliteli bir 550w PSU kullanılması daha iyi olabilirdi.
Artan parayla gidip 550w psu alabilirsiniz.
Sadece paranın 5 de 1 i psu için yeterli olacaktır.

Bu indirimi yapmak.
Bu parçaları toplamak.
Firma ile anlaşmak.
Satışa sunmak.
Bunlar kolay iş değil dostum.
Ellerinize sağlık diyeceğiniz yere kötülüyorsunuz.

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger

Bu indirimi yapmak.
Bu parçaları toplamak.
Firma ile anlaşmak.
Satışa sunmak.
Güzel sistem, herkes hater olmuş, bir birlerini kötüleyip duruyorlar. Elinize sağlık.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23

Bu indirimi yapmak.
Bu parçaları toplamak.
Firma ile anlaşmak.
Satışa sunmak.
Sadece sistemi yorumladım, kötü yanlarını saydım. Bu kötülemek oluyorsa evet kötüledim.

Artan paraya falan bakmadım çünkü kullanılan parçaları yorumladım.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Hahaha konuyu okudumda bizim forumun kralı @Furkan Aslan iyi konuşmuş hem şu itiraz eden herif iki yüzlü çıktı oradaki arkadaşlarda o iki yüzlü herife ağzının payını vermişler 😂
knk furlkan iyi koymuş lafıda orda kandesin pp yi gördüm biraz aleyhimize saldırmış kandes mi bilemem @kandes22 yoksa sen ajanmısın

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Sadece sistemi yorumladım, kötü yanlarını saydım. Bu kötülemek oluyorsa evet kötüledim.

Artan paraya falan bakmadım çünkü kullanılan parçaları yorumladım.
Tamam dostum eline sağlık demeden önce direk kötü yanlarını saymak ve hiç güzel yanlarından bahsetmemek senin tercihin.

Sistem fiyatına göre gayet iyi.

PSU da kötü bir model değil ortalama. PowerBoost gibi modellerle karşılaştıran dengesizlerle polemiğe girmeyin.

Önerilen Pollux 3T-10 sistemde Aigo PSU, 240 GB SSD ve 8 GB RAM var. Daha iyi bir sistem degil. Ayrıca monitörle fiyatı çok daha pahalı oluyor.

Ama tek bir kişinin yazdığı şey için tüm forumu kötülemek yakışıksız olmuş. Oradaki arkadaşın amacı bariz dikkat çekip kötülemek. İstediğini de elde etmiş.

Abdullah bey, helal olsun. Sistem toplama konusunda hiç çizginizi bozmadınız. Kazandığınız paralar gerçekten hakkınızdır.

Top Bottom