Neler Yeni

technopat yine dedi diyeceğini

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
İyi bir PSU olduğunu söylediniz demedim, sadece iyi bir PSU gibi anlatmışsınız dedim. İki forumu da aktif olarak kullanıyorum, daha çok burada aktifim.
Tamam belli ki muhalifsiniz. Psu dışında söyleyebileceğiniz başka bir şey var mı? Ayrıca psu da kötü bir psu değil iyi, kaliteli bir şey olmasa da.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Tera

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bu arkadaşın ciddi sıkıntıları var galiba. Bir sistemi fiyatına göre iyiyse alırsın zaten. Bunları hangi kafayla yazmış anlamadım. Birde ısrarla indirim ve monitör olmasa alınmaz yazmış defalarca :D Konu kilitlenmiş. Şu adama yanıt verememek beni deli etti valla. Her yorumunu okuduğumda daha da tilt oldum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Ünlü oldum Jira'nın süper çakması 3T.

T.P.G.

80+ Titanium
Bu arkadaşın ciddi sıkıntıları var galiba. Bir sistemi fiyatına göre iyiyse alırsın zaten. Bunları hangi kafayla yazmış anlamadım. Birde ısrarla indirim ve monitör olmasa alınmaz yazmış defalarca :D Konu kilitlenmiş. Şu adama yanıt verememek beni deli etti valla. Her yorumunu okuduğumda daha da tilt oldum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
La adamı ikna ettim ben niye daha sinirlendiriyorsun?

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Tamam belli ki muhalifsiniz. Psu dışında söyleyebileceğiniz başka bir şey var mı? Ayrıca psu da kötü bir psu değil iyi, kaliteli bir şey olmasa da.
PSU, iyi bir PSU değil ama sistem uyguna geldiği için alınabilir.

Sadece sistemdeki kötü yönleri söylüyorum, sistem asla alınmaz çöp demiyorum.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Tera

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ben valla bıktım istedikleri kadar konuşsunlar. 4900'a 144 hz monitörlü bilgisayar var "pSu çÖp eĞ" diye beğenmiyorlar. Ekran kartına da ısınır diyip canlı oyun testlerine de hiç bakmıyorlar.

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Enes
sayfa 5 yorum 2 o kadar tilt oldumki tecnophat ın doğru düzgün sistemimi varda abdullah abiden iyi sistem beklemiyormuş çıldırıyorum ama kurallara uymalıyım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Aman boşverin. Boş insanlar sinirim bozuluyor onları görünce.
Bugün Corsair spec deltayı gömen, msi b450 a yı öven, 3100 ü gömen çok insan var.

Şöyle bir formül var.
Abdullah abi 10100F önerirse bunlar 3100 ü över

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Ben valla bıktım istedikleri kadar konuşsunlar. 4900'a 144 hz monitörlü bilgisayar var "pSu çÖp eĞ" diye beğenmiyorlar. Ekran kartına da ısınır diyip canlı oyun testlerine de hiç bakmıyorlar.
Sistemdeki kötü yönleri söylüyorlar, sırf fiyat uygun diye hiç kötü yön söylemesinler mi?
Aman boşverin. Boş insanlar sinirim bozuluyor onları görünce.
Bugün Corsair spec deltayı gömen, msi b450 a yı öven, 3100 ü gömen çok insan var.

Şöyle bir formül var.
Abdullah abi 10100F önerirse bunlar 3100 ü över
B450-A PRO Max zaten iyi.

Top Bottom