Bunu da denemiştim birkaç sene evvel. XenForo IP kontrolü yapıyor multi diye. O yüzden başarılı olamamıştım.Yan hesap açıp deneyebilirsin. Eğer gerçekten insanlara yanlış bilgi veriyorlarsa bir çok kişiyi anakartı bozmaktan kurtarırsın.
Bu konuyu orada açsa bu adam 10 yıl ban yer bu arada
TP'den 10 yıl ban yemenin imkanı yok zaten maks hesabın silinirHayır yenmez. İstesem oraya bu konuyu açarım.
Perma yerBu konuyu orada açsa bu adam 10 yıl ban yer bu arada
5 yıl yiyenler var.TP'den 10 yıl ban yemenin imkanı yok zaten maks hesabın silinir
Bu adam çok komik ya niyeyseEvet maile dönüş yapıldı.
Merak edenler için:
Technopat Gigabyte B450M-S2H videosu
Selam, Bu video hakkında diğer forumlarda bir yanlış bilgi olduğu söyleniyordu. @Recep Baltaş hocamla bu konuya açıklık getirdik. Dizinde bilginiz olsun. Yanlış bilgi olduğu iddia edilen video: Recep Baltaş'ın olaya açıklık getirdiği sözleri: Videonun hangi kısmında bu kartlarda UEFI desteği...www.technopat.net
Son attığı sisteme bakıp ağla. Her şey düzgün ve kaliteli.Bakın savunacak yönünüz olmadığı için neler yazıyorsunuz? Şurada yanlışın var, DA bunu yaptı deyip kanıt atabilecek biri yok. Her insanın hatalı olabileceği gibi videoda da hata olduğunu düşünen kişi konu açmış, direkt tüm hayatı yanlışmış gibi Türkiye'nin en büyük internet forumu yöneticisi ve YouTube Türkiye'nin en kapsamlı videolar paylaşan teknoloji kanalını kötülüyorlar.
Bu arada ben bu videodan aylar evvel uyarmıştım:Evet maile dönüş yapıldı.
Merak edenler için:
Technopat Gigabyte B450M-S2H videosu
Selam, Bu video hakkında diğer forumlarda bir yanlış bilgi olduğu söyleniyordu. @Recep Baltaş hocamla bu konuya açıklık getirdik. Dizinde bilginiz olsun. Yanlış bilgi olduğu iddia edilen video: Recep Baltaş'ın olaya açıklık getirdiği sözleri: Videonun hangi kısmında bu kartlarda UEFI desteği...www.technopat.net
Moderasyon ekibine sözümdür şuan diyeceğim: ayıp. Bu adamın moderatör, hiç olmazsa bu yazılım konuları üzerinde moderarör olması lazımBu arada ben bu videodan aylar evvel uyarmıştım:
Çözüldü✓ - Sakın UEFI GOP OROM'suz Ekran Kartına Sahip Sistemlerde Secure Boot Açmayın
Herkese iyi günler. Son günlerde bu konuyla ilgili ciddi şikayetler gelmekte (siyah ekran gibi). Özellikle AMI APTIO V'e sahip GIGABYTE anakartlarda oluyor. AMD Radeon HD 6000 gibi serilerin VBIOS'larında UEFI GOP sürücüsü yoktur. Kendinizin GOPUpdater gibi yazılımlarla eklemesi gerekir (tabi...forum.donanimarsivi.com
Moderatör olman lazım demiş zatenBen DA'da moderatör değilim.