- Reaksiyon skoru
- 102
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tasarımı atk gibi güzel grafittili olan varmı veya yumuşak basımlı g1 ne kadar sert tuş vs
Var da bütçeni aşıyor![]()
Aman Gamepower'a fln girme. Puştlar böyle dışı güzel albenili ürünler yapıyorlar ama elinde dağılıyor sonra.D onuda sonra alırız g1in ağırlığı nasıl bilgi varmı ben bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
GamePower Force nasıl çok şık geldi https://www.incehesap.com/gamepower...-gamepad-2-4g-bluetooth-kablolu-fiyati-79147/
Bu saatte adamların işi gücü yok sana cevap mı verecekOzaman g1 e yöneliyorumda hocam adamlara wpden soru sordumAlıntıyı görüntülebakan yok korkuyorum![]()
Hocam fortnite'ı bilerek gamepadde alışaşım var çok rahat unreale kasılıyor bi ara ps 5 de deneyimlemiştim çok rahatdıFortnite'ı neden gamepad'den oynarsın ki
1.5 2K arası gamepadler birbirine yakın. İstediğini al bence.
Diavelin bu aralıkta Gamesir Nova 2 Lite öneriyor benim gördüğüm ama ben şahsen Gamesir'in G7 Pro hariç malzeme kalitesini beğenmiyorum.
Bu modele bakabilirsin.
![]()
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Drift & Dead Zone
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad Ürün Detayları Bağlantı yöntemi: 2.4Ghz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu Uyumlu Modeller: Switch / Switch Lite / Switch OLED, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, Android / iOS Arayüz: C Tipi Pil: Üçlü Lityum 750 mah Net Ağırlık: 218g Boyut: 13.70 × 6.70 × 17.40 cm Ürün...shop.connectgame.com.tr
Ya da düz Machenike G1 alıp geçebilirsin sana kalmış.
Çok mantıklı ben ozaman direk g1e yapışıyorumBu saatte adamların işi gücü yok sana cevap mı verecekPazartesi dönüş yaparlar.
Beyaz renk al istersen yaptırırsınHocam fortnite'ı bilerek gamepadde alışaşım var çok rahat unreale kasılıyor bi ara ps 5 de deneyimlemiştim çok rahatdı
Çok mantıklı ben ozaman direk g1e yapışıyorum
Hocam bide ilerde boyama yaptırayımmı ilerde tasarım gibi çok ilgi duyuyorum öyle şeylere
Diavelin hocam ne diyorsa o. EasySMX markasına ben kefilim X5 ve X15 kullandık. Şuan X15 çok pahalı. Alabilirsin.Alıntıyı görüntüle@Advocate hocam arkadaş böyle bir açıklama yapmış gamepowerden kesinlikle uzakmı durayım
Hocam stok bittiDiavelin hocam ne diyorsa o. EasySMX markasına ben kefilim X5 ve X15 kullandık. Şuan X15 çok pahalı. Alabilirsin.
Estağfurullah kardeşim olur mu öyle şey. Bu arada stok bitmemiş ürünün üzerine bas 21 adet daha stok gözüküyor.Hocam stok bittiG1 alıcağım teşekkür ederim. ilgin ve benim gibi mal ile uğraştığın için
![]()
Tamamdır ama g1den yanayım valla alayım 1 hafta geçsin deneyimlerimi paylaşırımEstağfurullah kardeşim olur mu öyle şey. Bu arada stok bitmemiş ürünün üzerine bas 21 adet daha stok gözüküyor.