Techstorm T28 alınır mı?

Hocam tasarımı atk gibi güzel grafittili olan varmı veya yumuşak basımlı g1 ne kadar sert tuş vs

:DD onuda sonra alırız g1in ağırlığı nasıl bilgi varmı ben bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GamePower Force nasıl çok şık geldi https://www.incehesap.com/gamepower...-gamepad-2-4g-bluetooth-kablolu-fiyati-79147/

Aman Gamepower'a fln girme. Puştlar böyle dışı güzel albenili ürünler yapıyorlar ama elinde dağılıyor sonra.
G1'i arkadaşım aldı hafif şeffaf orijinal Xbox kolundan daha güzel dedi. Ex Xbox oyuncusuydu.

Ozaman g1 e yöneliyorumda hocam adamlara wpden soru sordum
1760123584828.webp
bakan yok korkuyorum :D

Fortnite'ı neden gamepad'den oynarsın ki :)
1.5 2K arası gamepadler birbirine yakın. İstediğini al bence.
Diavelin bu aralıkta Gamesir Nova 2 Lite öneriyor benim gördüğüm ama ben şahsen Gamesir'in G7 Pro hariç malzeme kalitesini beğenmiyorum.

Bu modele bakabilirsin.

Ya da düz Machenike G1 alıp geçebilirsin sana kalmış.
Hocam fortnite'ı bilerek gamepadde alışaşım var çok rahat unreale kasılıyor bi ara ps 5 de deneyimlemiştim çok rahatdı

Bu saatte adamların işi gücü yok sana cevap mı verecek :D Pazartesi dönüş yaparlar.
Çok mantıklı ben ozaman direk g1e yapışıyorum

Hocam bide ilerde boyama yaptırayımmı ilerde tasarım gibi çok ilgi duyuyorum öyle şeylere

Hocam fortnite'ı bilerek gamepadde alışaşım var çok rahat unreale kasılıyor bi ara ps 5 de deneyimlemiştim çok rahatdı

Çok mantıklı ben ozaman direk g1e yapışıyorum

Hocam bide ilerde boyama yaptırayımmı ilerde tasarım gibi çok ilgi duyuyorum öyle şeylere
Beyaz renk al istersen yaptırırsın

1760124057685.webp
@Advocate hocam arkadaş böyle bir açıklama yapmış gamepowerden kesinlikle uzakmı durayım

Geri