Tecno Camon 40 alınır mı

Sezgin

80+
Reaksiyon skoru
148
arkadaşlar faturaya ek cihaz olarak siparişini verdim ancak marka hakkında bir bilgim yok YouTubedan baktığım kadarıyla fotoğraf performansı falan bana göre yeterli ancak şöyle internet fiyatı sanırım 16 bin civarı ben 12 ay faturaya ek cihaz aldığım için 25 bin liraya geliyor yanında 4 bin liralık saat hediye geliyor şu an kargoya verildi ama iadesini yapabilirim eğer kötüyse vs şu anki telefonum oppo a74 çok donmaya vs başladı kamerayı açıyorum 3 dakika bekliyorum vs vs gibi sorunlar olmaya başladı öyle fazla sosyal medya falan kullanan birisi değilim oyun fazla oynamıyorum telefondan tek derdim fotoğraf çeksin sosyal medya da kasmadan donmadan takılayım bir de hafif oyunlar oynayayım eğer kullanan varsa veya bu markayı kullanan varsa yazabilirse sevinirim

knk bence direk tecno markası alınmaz uzun vaadellil istiyosan
samsung al

knk bence direk tecno markası alınmaz uzun vaadellil istiyosan
samsung al
uzun vadeli düşünmüyorum ya şöyle en azından beni 1 2 sene idare etsin şu an kargoys verilmiş adresime doğru geliyor şu anki telefonumda çok donma kasma var o yüzden aradan çıksın diye almıştım belki iyi gelir sonuçta şu anki telefonum 5 6 senelik bir cihaz büyük ihtimalle memnun kalırım diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40 alinmaz ama 40 pro 5g 8/256 20k altina gelirse alinir.
Vodafone da şu an sadece 40 olan vardı onu alabildim 1 2 sene idare etsin yeterli

Alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,835
Üyeler
183,906
Son üye
rs_akifweli
Geri