Neler Yeni

Tecno Spark 10 Pro alınır mı?

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Bütçe
8500
Annem için bir telefon arayışımız var, bu modeli görünce araştırmaya başladım sizin de fikrinizi almak istiyorum. Sosyal medya ve telefon işlevleri dışında özelliklere ihtiyacı yok, kamera vs. de aynı şekilde. Vatan'da 128GB modeli 8.500 TL'ye satılıyor ki 128 GB modeli hayli hayli yeter. Birkaç yıllık periyotta kasma vb. problemi olmaması önemli. Önerir misiniz?

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Annem için bir telefon arayışımız var, bu modeli görünce araştırmaya başladım sizin de fikrinizi almak istiyorum. Sosyal medya ve telefon işlevleri dışında özelliklere ihtiyacı yok, kamera vs. de aynı şekilde. Vatan'da 128GB modeli 8.500 TL'ye satılıyor ki 128 GB modeli hayli hayli yeter. Birkaç yıllık periyotta kasma vb. problemi olmaması önemli. Önerir misiniz?
Bende 9 pro su var 5k ya almistim sonra memnun kaldim kardesimede aldim annen icin fazla fazla olucaktir bence bana 9 pro modeli gayet yetiyo instagram yt twitter oyunda oynuyorum sıfır sıkıntı
Screenshot_20240127-204641_1.jpg
şu ana kadar

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 9 pro su var 5k ya almistim sonra memnun kaldim kardesimede aldim annen icin fazla fazla olucaktir bence bana 9 pro modeli gayet yetiyo instagram yt twitter oyunda oynuyorum sıfır sıkıntı Alıntıyı görüntüleşu ana kadar
Cevap için teşekkürler, açıkçası Android telefonlarda düşük RAM'in sebep olduğu kasmalara şahit olduğum için 8 GB rami olsun istiyorum. Yorumunuz benim için değerliydi, sağ olun

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
Redmi Note 12 bütçenize göre daha iyi olucaktır Ekran kalitesi açısından daha iyi ve suya dayanıklılık diğerine göre daha iyi hatta tecno da yok çözünürlükte FHD+ Yeterli olucaktır eğer bütçeyi birazcık aşabiliyorsanız tecno spark 10 a göre daha iyi olucaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Redmi Note 12 bütçenize göre daha iyi olucaktır Ekran kalitesi açısından daha iyi ve suya dayanıklılık diğerine göre daha iyi hatta tecno da yok çözünürlükte FHD+ Yeterli olucaktır eğer bütçeyi birazcık aşabiliyorsanız tecno spark 10 a göre daha iyi olucaktır
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-12-8gb.html

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Cevap için teşekkürler, açıkçası Android telefonlarda düşük RAM'in sebep olduğu kasmalara şahit olduğum için 8 GB rami olsun istiyorum. Yorumunuz benim için değerliydi, sağ olun
Rica ederim ram hafizası depolamadan alarak arttırılıyor bu arada ben şuan ya 7 ya 8 olarak kullanıyorum herhangi bi sıkıntı olmuyor tabii ki.orjinal.ram.gibi.degil.o.ekstra ram

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Celal Smyrna

Kaç aydır kullanıyosun telefonu? Bir sorun çıktımı veya çıkarmı
galaxy a15 6/128 8.199tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,585
Üyeler
167,331
Son üye
emoscuk
Top Bottom