zımparator
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
11799 TL olmuş namert 

Tekrar aynı fiyat11799 TL olmuş namert![]()
Bunu normalde Vatan yapar, birkaç gün art arda ürünü indirime sokar ancak Teknosa'nın pek yapmadığı bir hareket. Bilgilendirme yerinde.Tekrar aynı fiyat
Yine kaçırdım ** kafayı yicem yine düşer umarımTekrar aynı fiyat
Tekrar aynı fiyatYine kaçırdım ** kafayı yicem yine düşer umarım
Onlar vergisiz telefon bareminde mi9500tl de olsa 256gb hafızaya kanıp almayın. Redmi note 14 yada a25 alın.
Değiller, maksat laf kalabalığı olsun. Arada var 1k fark, 1k daha koyunca ortalama 11.5k yapıyor, bi' 1k daha koyunca 12.5k yapıyor; Phone 1 alınabilir oluyor bu civarlarda. Böyle koya koya ilerleyince de ne Redmi Note 14 ne Galaxy A25 ne de Phone 1 kalıyor.Onlar vergisiz telefon bareminde mi
Aynen öyle hocam bu işin sonu 16 pro maxe kadar giderDeğiller, maksat laf kalabalığı olsun. Arada var 1k fark, 1k daha koyunca ortalama 11.5k yapıyor, bi' 1k daha koyunca 12.5k yapıyor; Phone 1 alınabilir oluyor bu civarlarda. Böyle koya koya ilerleyince de ne Redmi Note 14 ne Galaxy A25 ne de Phone 1 kalıyor.
Değiller, maksat laf kalabalığı olsun. Arada var 1k fark, 1k daha koyunca ortalama 11.5k yapıyor, bi' 1k daha koyunca 12.5k yapıyor; Phone 1 alınabilir oluyor bu civarlarda. Böyle koya koya ilerleyince de ne Redmi Note 14 ne Galaxy A25 ne de Phone 1 kalıyor.
yine kaçırdım elbet bir günTekrar aynı fiyat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onlar vergisiz telefon bareminde mi