bern
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- berke aslan
beyler bi konu hakkında soru sorucam bilgisi olanlar cevap verebilir mi konu maillerim bir süre önce hacklenmişti ve sonucunda maillerimin bağlı olduğu bir takım hesaplarımda banlanmıştı veya hesaplara sızılmıştı fakat maillerimin şifresini değiştirip güvenliği sms atıcak şekilde ayarlayıp bilgisayarı formatlamıştım. bu ayın 14 ünde bir kaç mail gelmiş hesabıma. mailde bilgisayarda valo lobisindeyken çekilmiş bir resim var ve bu resimi ben çekmedim. mailin içerisinde bu resimin yanında bir de tahmin edeceğiniz üzere tehtid mesajı var içeriği de işte 48 saatin var 120.000 dolar vs vs diye gidiyor ve her şeyime erişim sağladığını ardından sözde bulduğu uygunsuz resimleri de iletişime geçtiğim herkese atıcağını söylüyor. açıkcası bilgisayarımdan bir ss olmasa inanmayacaktım ama bilgisayarımdan ss almış eleman. daha önce böyle bişey yaşayan var mı veyahut bir bilgisi olan var mı? tekrar söylüyorum beni korkutan kısım bilgisayarımdan bir ss alınmış olması ve bunu benim almamış olmam. lütfen yardım edin