Neler Yeni

TEK ADAMA MAHKÛM DEĞİLİZ..‼️

Carleone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Bcv
O kağıt parçası 100 değil 1000 tane alınsa yine de logo olarak ucu sivri sopalar kullanan bir manda güdümlü partiye tırnağımın ucunu vermem ergen kardeşim biz Erdoğan'a para için oy vermiyoruz vatan için oy veriyoruz
Hay senin o güzel kafanı sevsinler Tayyibe ülkeyi verdiniz sizin sayenizde tr yok olacak gerçek anlamda, ahirette iki elim senin sulalenin yakasında olsun

eneskaya6

80+ Silver
O kağıt parçası 100 değil 1000 tane alınsa yine de logo olarak ucu sivri sopalar kullanan bir manda güdümlü partiye tırnağımın ucunu vermem ergen kardeşim biz Erdoğan'a para için oy vermiyoruz vatan için oy veriyoruz
Yıl olmuş 2025 bahsettiğin adam mı kaldı kral. Donsuz sokağa cıkınca mı anlayacan ne olduğunu.
bu ülkeye gelmiş en büyük projedir. Avrupanın maşası, para babalarının tasmalısı. Kendi iradesi ile tuvalete bile gidemiyor. 2010/2013 dersin ya da öncesi bahsettiğin adam cok iyidi bunu kimse inkar edemez ama bi ülkeyi bitirmek istiyorsan o vatandaşlara öyle empoze edecen ki vatandı kurtarır gibi kendi adamını sectirecen ve sessiz sessiz vatandas mutluyken si…ecen

The Semih

80+ Gold
Bunu çok insandan duyuyorum, AKP nin bu kadar süre iktidarda durmasının en büyük sebebi bence muhalefet partileri, 6 lı masa kurarak adama seçimi bedava hediye ettiler, siyasetten yıllardır uzağım ama bu sinan oğan iyi bir adaydı bana göre ama adamı yok ettiler bak.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Bunu çok insandan duyuyorum, AKP nin bu kadar süre iktidarda durmasının en büyük sebebi bence muhalefet partileri, 6 lı masa kurarak adama seçimi bedava hediye ettiler, siyasetten yıllardır uzağım ama bu sinan oğan iyi bir adaydı bana göre ama adamı yok ettiler bak.
Uzun zamandan sonra senin mesajını görmek garip geldi öncelikle umarım iyisindir selamlar hocam. Sözleriniz gibi ben de düşünüyorum malesef belli bir kesim oy vermez diyerek saçmasapan imam'ı tekrar aday gösterdik diye ilan ettiler sanırım altın tepside yeni bir başkanlık sunmaya çalışıyorlar :D e tabi alıntıladığın kişi gibiler oldukça adamın sırtı yere gelir mi :D:D Sinan bence bir hataydı keşke ümit ağa kendi aday olsaydı.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sinan kendisini yok etti.Altılı masada seçimi altın tepsiyle verdi maalesef

CupOk

80+ Bronze
Yav ne anlatıyon Allah'ın köylüsü tek adam olmasın 3-4 yılda bir ülkenin başındaki adam değişsin de oyuncak gibi oynasınlar bizimle değil mi? Padişahı tahttan indirenlerin kafa yapısı da böyleydi tam ilkokul mezunu kafası azıcık gelişin azıcık büyüyün ulan
Padişahtan örnek vermiş bu halk akıllanmaz valla ya

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,028
İsim
Selim
Şimdi ben 5090 ekran kartını 1 asgari ücretle, BMW 2025 model arabasını a101 kasiyer saatlik ücretiyle, bir tane deniz manzaralı beğendiğim villayı 1 yıllık asgarî ücretle, günlük 1kg Buffalo etimi yarım saat asgari ücretle alacaksam çok yaşa özgür ve İmamoğlu oylarım ona 😍 şeyi unuttum birde Avrupa'ya kimlikle gidebiliyorsam oh mis👌

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,376
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Hay senin o güzel kafanı sevsinler Tayyibe ülkeyi verdiniz sizin sayenizde tr yok olacak gerçek anlamda, ahirette iki elim senin sulalenin yakasında olsun
Arkadaşın ya belli bir zeka geriliği var ya da birileri tarafından destekleniyor :D

CharlesPolat

80+ Bronze
Abi sizde erdoğanı çok kötülüyorsunuz ne yani, Mavi marmara olayı, İdlib'te 34 askerin şehit edilmesi,Fetö,10 milyondan fazla mülteci gelmesi,
17-25 Aralık yolsuzlukları,Teröristlerin arabalarla karşılanması,Tarikat Cemaat evlerinde yaşanan skandallar,Devlete ait yerlerin hepsini satması,128 milyar dolar nerede, Işıd tarafından 2 askerimizin yakılması,Ergenekon balyoz kumpasları,Ekonomi Sağlık ve diğer bütün yerlerde yaşanan torpil ve haksızlıkları OLMASA (!) iyi yönetiyor aslında ülkeyi :D

sirefeee

80+ Bronze
Adamı yok etmediler adam kendisini yok etti

ya olm adamın totünde don yok evi yok arabası yok kıt kanaat geçiniyor yine aynı adama oy veriyor
lan benim vermem lazım benim işime geliyor ev kiraları ev satış fiyatları daha da artsın satacağım birden fazla ev kiraya vereceğim birden fazla
ev var ben bile vermiyorsam o nasıl veriyor geçen seçim miting miting gezip birden fazla yaşlıyı ikna ettim oy vermeyin diye artık umrum da değil en büyük benim 💡
Mesaj otomatik birleştirildi:

Padişahtan örnek vermiş bu halk akıllanmaz valla ya
Osmanlıyı sadece diriliş Ertuğrul ve kuruluş Osman da izleyen ha bi de Abdulhamit var
gerçek zannediyorlar harbi den eline bir tane tarih kitabı almamış adam filmden görünce yok Osmanlı yok şu aynen kardeşim

İNGİLİZ GEMİSİNE BİNİP KAÇAN BENİM DEDEMDİ AYNEN KARDEŞİM PADİŞAH DEĞİLDİ

Son düzenleme:

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Fatih Öztürk

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,793
İsim
Sarp Yılmaz
Yav ne anlatıyon Allah'ın köylüsü tek adam olmasın 3-4 yılda bir ülkenin başındaki adam değişsin de oyuncak gibi oynasınlar bizimle değil mi? Padişahı tahttan indirenlerin kafa yapısı da böyleydi tam ilkokul mezunu kafası azıcık gelişin azıcık büyüyün ulan
Azıcık gelişin büyüyün diyen cahil kafaya bak sen , kendine yetmeyen kafasıyla millete akıl veriyor.
bana bir tane değişen hükümet sisteminden dolayı sıkıntı yaşayan devlet göster avrupadaki devletlerin hepsinin hükümeti değişiyor ve Devlet olduğu gibi ayakta kalıyor.
boş trolluk yapma burada.
(uyarı yiyeceksem de yerim paşa paşa ama sana bu cevabı vermek istiyorum)

Top Bottom