Neler Yeni

Tek başıma banka kartı alabilirmiyim?

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
18 olmadığın için annen veya babanın yanında olması gerekiyor. 18 olunca da çocuk hesabından çıkıp normal hesaba dönüyor.

Ya gelmiş benim Tosla kartı dememe takılıyor. Ben dedim belki farklı şekilde kullanacak ek olarak'ta değerlendirebilir gibisinden. Ama başkaları 1 cümle yazmamış yarım yamalak yazmış 18 yaş üstüysen olmaz diyen bile var orada belirtmiş konu sahibi 18 yaşıma 4 ay var daha diye bunlara takılmıyor benim alternatif sunduğum olaya takılıyor. bu kadar neden büyütüldü yorumlarım hayret doğrusu limitse limit kullanımsa kullanım 20 milyar limit veriyor ek olarak bir çok platform'da avantajı var lakin tamam ziraat bankasını farklı şekilde kullanacakmış bunu doğru uslupla belirtebilir. Saçmalık diz boyu bende diyorum o halde 18 yaş üstüysen olmaz. artık bütün cevaplamalarıda bunu yazacağımı bildirmek isterim.
Ben konunun başlığında öneri vb. gibi bir şey kullanmadım öneri isteseydim bunu belirtirdim, düz bir soru sordum. Konumun sorusu gayet açık ve netti. Ve siz benim soruma o saçmalayanlardan önce cevap verdiniz. Benim size karşı gösterdiğim sert tepkinin nedeni son zamanlarda forumda sorduğum sorular hakkında bir bilgisi olmadığı halde boş boş cevaplar verip beni meşgul edenler yüzündendi. ''Size böyle bir tepki göstermemin yanlış olduğunun farkındayım'' bu arada. (Belki benim canım ziraat banka sahibi olmak istiyor niye böyle cevaplar veriyorsunuz. Bir fikrin yoksa çıkarsın konudan olur biter) parantez içinde belirttiğim cevapta ''sorduğum açık ve net olan soruda veli gerekip gerekmediği, ücret alınıp alınmadığını bilmiyorsan illa bir cevap yazmak zorunda değilsin'' anlamındaydı. Normalde böyle konularda ''tamam sen haklısın özür dilerim'' der konuyu kapatırım ama sizinle tartışmaya girmemin ilk sebebi; size tilt olmam ikinci sebebi; siz cevap verdikten sonra açık ve net olan sorumu anlamadan cevap verenlerinin alıntılarını bana karşı bir koz olarak kullanmanızdı. Siz daha da bu konuyu uzatabilirsiniz, size aşırı sinir oldum bu sefer ben alttan almayacağım. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğrusunu siz söylemişsiniz aslında arkadaş fazla tepki verdi heralde
Evet biraz faza tepki verdiğimin farkındayım ama sorduğum soruyla alakası olmayan bir cevap verdi bunun neresi doğru?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Ben konunun başlığında öneri vb. gibi bir şey kullanmadım öneri isteseydim bunu belirtirdim, düz bir soru sordum. Konumun sorusu gayet açık ve netti. Ve siz benim soruma o saçmalayanlardan önce cevap verdiniz. Benim size karşı gösterdiğim sert tepkinin nedeni son zamanlarda forumda sorduğum sorular hakkında bir bilgisi olmadığı halde boş boş cevaplar verip beni meşgul edenler yüzündendi. ''Size böyle bir tepki göstermemin yanlış olduğunun farkındayım'' bu arada. (Belki benim canım ziraat banka sahibi olmak istiyor niye böyle cevaplar veriyorsunuz. Bir fikrin yoksa çıkarsın konudan olur biter) parantez içinde belirttiğim cevapta ''sorduğum açık ve net olan soruda veli gerekip gerekmediği, ücret alınıp alınmadığını bilmiyorsan illa bir cevap yazmak zorunda değilsin'' anlamındaydı. Normalde böyle konularda ''tamam sen haklısın özür dilerim'' der konuyu kapatırım ama sizinle tartışmaya girmemin ilk sebebi; size tilt olmam ikinci sebebi; siz cevap verdikten sonra açık ve net olan sorumu anlamadan cevap verenlerinin alıntılarını bana karşı bir koz olarak kullanmanızdı. Siz daha da bu konuyu uzatabilirsiniz, size aşırı sinir oldum bu sefer ben alttan almayacağım. Teşekkürler.

Evet biraz faza tepki verdiğimin farkındayım ama sorduğum soruyla alakası olmayan bir cevap verdi bunun neresi doğru?

Haddini bil başlık tek başıma banka kartı alabilirmiyim ? Banka kartı geniş kapsamlı oraya o zaman vurgu yapacaksın genel konuşup adamın siniri bozma başlığın genel ama genel denilen bir şey kabul etmiyorsun İlk önce ego tavan yapma duyar kasma başlık gelmiş bana banka kartı genel bir soru sorup alt başlığında başka şeyden bahsedip birde 18 yaş sorusuna bile 18 üstüysen olmaz diyenler varken kapat çeneni artık bak işine.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Haddini bil başlık tek başıma banka kartı alabilirmiyim ? Banka kartı geniş kapsamlı oraya o zaman vurgu yapacaksın genel konuşup adamın siniri bozma başlığın genel ama genel denilen bir şey kabul etmiyorsun İlk önce ego tavan yapma duyar kasma başlık gelmiş bana banka kartı genel bir soru sorup alt başlığında başka şeyden bahsedip birde 18 yaş sorusuna bile 18 üstüysen olmaz diyenler varken kapat çeneni artık bak işine.
Hocam gerilmeye gerek yok

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

Reis insan herşeyi savunmaz başlığı savunuyor orada zaten kontak attı. Tek başıma Ziraat bank kartı alabilirmiyim ? Diye sorsa ona kimse akbank al denizbank al akbank'ın tosla kartı var ATM gişesinde bile mevcut diye demez nokta atışı vurgu yok genel konuşuyor başlıkta orayı bile savundu artık patladım yani hep mi haklı çıkartır insan kendini.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
18 yasın altındaysan annen ve babanla gıdıp alıcaksın

Benim birden fazla sorum olduğundan ve bu sorularımın hepsini konu başlığına sığdıramayacağımdan, konumun başlığını alt konuda soracağım tüm soruları kapsayacak şekilde bir soru yazdım. Benim asıl sorum konunun içinde ve konunun içinde ziraat banka kartını alacağımı belirttim ve benim konunun içindeki sorudan bahsettiğimi biliyorsun ve bunu bilerek yapıyorsun. Zaten benim ziraat bankasından bahsettiğimi bilmeseydin bu cümleyi kurmazdın (Her bir banka alacağına sonuçta kredi kartı almıyorsun Tosla,Paycell,Param vb gibi kartlarıda alabilirsin yapabilecekleri işlemler aynı fazla dert etmeye gerek yok). Yani bana burda ziraat bankasından bahsettiğini bilmiyorum genel bir tabir kullanmışsın gibi boş konuşmayın. Aklı başında okuma yazması olan adam benim konumu okuyunca ziraat bankasından bahsettiğimi anlar. Bana genel bir soru sorup alt başlığında başka şeyden bahsettiğimi söylemişsiniz. Alt konusunda da 18 yaş alt ve üstü olunca farklı işlemler olacağını bildiğimden 18 yaş altı olduğumu belirttim ve bu durumda her bankanın farklı olduğundan ve daha net bir cevap almak için bankanın Ziraat olduğunu belirtiyorum. Ve artık bana ''18 yaş üstüysen olmaz'' diyen kişinin alıntısını bana gönderme, orda ''18 yaşıma daha 4 ay var'' yazmışım bu cümlemden benim 18 yaş üstü olduğumu anlıyorsa daha öncede dediğim gibi beni ilgilendirmez bunu neden anlamıyorsun adam orda yanlış okuyup yanlış cevaplamış sen hala beni suçluyorsun. Benim haddimi aştığım falan da yok burda sizinle bir tarışmaya açıklık getirmeye çalışıyorum ve olabildiğince saygı çerçevesinden çıkmamaya çalışıyorum. Size karşı bir saygısızlığım varsa da kusura bakmayın.

Ara sıra tansiyon yükselebilir, bir konuya açıklık getirmeye çalışıyorum biraz farklı insanlar olduğumuzdan pek anlaşamayabiliriz bu normal.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Buraya sorup düzgün cevaplar alamamak yerine bankayı arayıp net cevap almayı denedin mi?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Buraya sorup düzgün cevaplar alamamak yerine bankayı arayıp net cevap almayı denedin mi?
Helal olsun on numara tespit 5 gündür burada develenip duruyor. Macera arıyor arkadaşın canı sıkılmış ;)

Tek başıma ziraat banka kartı alabilirmiyim evet şak şak şak bir ziraatı başlığa yazamadın diye tonlarca masal anlatmaya gerek yok bu arada...

Bu cümlemden benim 18 yaş üstü olduğumu anlıyorsa daha öncede dediğim gibi beni ilgilendirmez bunu neden anlamıyorsun benim dediklerimde seni ilgilendirmesin savunalacak yanın yok. Arkadaşlara desem ki Arkanda ne var ? Dönüp direk tepki verir sonra açıklama yapılır arkasındaki ile ilgili ilk yöneltilen soru her zaman önemlidir ayrıntılar açıklamalar sonraki durumdur sana dediğim vurguyu sağlam yapsaydın kimse sana a kanalından konuşurken b demez zaten buradaki cevaplar genel bankalar hakkında hep konuşulmuş kimse ziraat ibaresini kullanıp o bankada şöyle böyle oluyor dememiş dikkatini çekerim.. Biraz yorumlara bak hep genel başlık genel bilmem anlatabiliyor muyum ?

Ek olarak arkadaş aşağıda halk bank vurgusu yapmış ve buna neden demiyorsun
Halk bank ne alaka :)
Birde kalp atmışsın bende akbank dedim bu kadar mı insan kendine ters düşer cidden şaşırıyorum kişiliğin oturmamış belli her telden çalıp oynadığın belli.

Annemle almıştık biz halk bank 100 TL gibi bişi ödedik ablam 18 yaşını geçti ve uygulama yükledi kartı telefondan kontrol ediyor ben ise edemiyorum ATM ye gitmem gerekiyor falan veli şart

Son düzenleme:
Helal olsun on numara tespit 5 gündür burada develenip duruyor. Macera arıyor arkadaşın canı sıkılmış ;)

Tek başıma ziraat banka kartı alabilirmiyim evet şak şak şak bir ziraatı başlığa yazamadın diye tonlarca masal anlatmaya gerek yok bu arada...

Bu cümlemden benim 18 yaş üstü olduğumu anlıyorsa daha öncede dediğim gibi beni ilgilendirmez bunu neden anlamıyorsun benim dediklerimde seni ilgilendirmesin savunalacak yanın yok. Arkadaşlara desem ki Arkanda ne var ? Dönüp direk tepki verir sonra açıklama yapılır arkasındaki ile ilgili ilk yöneltilen soru her zaman önemlidir ayrıntılar açıklamalar sonraki durumdur sana dediğim vurguyu sağlam yapsaydın kimse sana a kanalından konuşurken b demez zaten buradaki cevaplar genel bankalar hakkında hep konuşulmuş kimse ziraat ibaresini kullanıp o bankada şöyle böyle oluyor dememiş dikkatini çekerim.. Biraz yorumlara bak hep genel başlık genel bilmem anlatabiliyor muyum ?

Ek olarak arkadaş aşağıda halk bank vurgusu yapmış ve buna neden demiyorsun
Halk bank ne alaka :)
Birde kalp atmışsın bende akbank dedim bu kadar mı insan kendine ters düşer cidden şaşırıyorum kişiliğin oturmamış belli her telden çalıp oynadığın belli.

Annemle almıştık biz halk bank 100 TL gibi bişi ödedik ablam 18 yaşını geçti ve uygulama yükledi kartı telefondan kontrol ediyor ben ise edemiyorum ATM ye gitmem gerekiyor falan veli şart
Benim bu kadar uzatmamın amacı seninle anlaşmak. Ben zaten konuyu açtığım gün ziraat banktan kart başvurusu yaptım ;) Ve ben hala açtığım konuyu dikkatlice okuyan birisi benim ne istediğimi ve gayet net anlayacağınıda düşünüyorum. Ve o halkbank önerisi yapan arkadaşın mesajı benim ücretlimi yoksa ücretsizmi soruma ''Halkbankın 100tl ücret aldığını söylemiş, ben ziraat bank yazmışım orda sanırım dikkatli okumamış'' veli gerekip gerekmediğini cevapladığı için kalp atmıştım. Benim seninle tarışmamın amacı ben orda ziraat bankasını yazdım ve sen ziraat bankasından bahsettiğimi bildiğin halde ve ziraat bankası ile ilgili bir bilgin olmadığı halde sırf cevap olsun diye ''Tosla,Paycell,Param vb gibi kartlarıda alabilirsin yapabilecekleri işlemler aynı ((fazla dert etmeye gerek yok))'' dediğin içindi.

Kral ben kart işini hallettim çoktan benim arkadaşla tartışmamın nedeni başka.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim bu kadar uzatmamın amacı seninle anlaşmak. Ben zaten konuyu açtığım gün ziraat banktan kart başvurusu yaptım ;) Ve ben hala açtığım konuyu dikkatlice okuyan birisi benim ne istediğimi ve gayet net anlayacağınıda düşünüyorum. Ve o halkbank önerisi yapan arkadaşın mesajı benim ücretlimi yoksa ücretsizmi soruma ''Halkbankın 100tl ücret aldığını söylemiş, ben ziraat bank yazmışım orda sanırım dikkatli okumamış'' veli gerekip gerekmediğini cevapladığı için kalp atmıştım. Benim seninle tarışmamın amacı ben orda ziraat bankasını yazdım ve sen ziraat bankasından bahsettiğimi bildiğin halde ve ziraat bankası ile ilgili bir bilgin olmadığı halde sırf cevap olsun diye ''Tosla,Paycell,Param vb gibi kartlarıda alabilirsin yapabilecekleri işlemler aynı ((fazla dert etmeye gerek yok))'' dediğin içindi.

Anladım hocam. Diğer arkadaşta sadece öneride bulunmuş birazda yanlış anlaşılma olmuş. Sorun çözüldüyse sevindim senin adına :)

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

İşine geleni cevapla tabi başlık dediğimi eş geç hep kendini haklı çıkartacak olayları cımbızla çek haklı olduğunu göster sen hep kendini egonu okşa :) bir tane olumsuz yanın haksız yanın yok değil mi her şey toz pembe

İşine geleni cevapla tabi başlık dediğimi eş geç hep kendini haklı çıkartacak olayları cımbızla çek haklı olduğunu göster sen hep kendini egonu okşa :) bir tane olumsuz yanın haksız yanın yok değil mi her şey toz pembe
- Benim sorumda bir eksiklik bir anlaşmazlık varmı söyle? Gerçekten merak ediyorum ve eğer haklıysan özür de dilerim yani.
-''Size böyle bir tepki göstermemin yanlış olduğunun farkındayım''
-Size karşı bir saygısızlığım varsa da kusura bakmayın.
Bunlar sana yazdığım mesajlardan, ben kolay kolay insanlarla tartışmam seninle tartışmamın amacı gerçekten senin haksız olduğun içindir. Evet benimde hatalarım var ama genele baktığımızda sen haksızsın ve hala kendini savunuyorsun. Bilgin olmadığı halde sırf cevap olsun diye sorulan soruyla alakası olmayan bir mesaj atıp insanların vakitini çaldığın için sen haksızsın. Haksız olduğunu kabulleneyip benim kendimi savunuşum sana egosit biri olduğumu düşündürüyorsa kendine bakmanı öneririm. bu konuda ki mesajlarımı 5-6 defa okudum acaba ben yanlış bir şey söyledimmi diye ama yok kardeşim maalesef sen bunu anlamak istemiyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,655
Üyeler
164,886
Son üye
krsdzn
Top Bottom